Alex Eubank gibi Estetik Vücut nasıl yapılır?

Soy ismini atar mısın bakmak istiyorum, Aslında görseldeki adamın vücudu niyeyse hoşuma gitti.
Yusuf Kerem, yukeasethetics.
Alex Eubank'ın aman aman kürlük bir fiziği yok. Çok estetik, heykel gibi duruyor. Mükemmel orantılı. Kürlü de olabilir. Ama genetiği de güzel. Sen böyle bir fizik yapabilir misin, buna senin vücudun karar verir. Sen çabala, böyle olamazsan yine şuanki halinden daha iyi olursun. Herkesin genetiği bir değil, başkası gibi bir vücut yapman çok zor, ama kendinin en iyisini yapman, disiplinle mümkün.

Baktımda pek hoşuma gitmedi, Görseldeki kişinin tüm genetiği gerçekten iyi benim genetiğim benziyor sanırım (kol hariç) benim kol kaslarım yumurta şeklinde.

Kingsize creatine 200 servis yani yükleme yapmazsan 6-7 ay götürüyor

Soy ismini atar mısın bakmak istiyorum, Aslında görseldeki adamın vücudu niyeyse hoşuma gitti.
yukeaesthetic yazarak bulabilirsin

Kingsize creatine 200 servis yani yükleme yapmazsan 6-7 ay götürüyor

yukeaesthetic yazarak bulabilirsin
Kingsize almak daha mantıklı ama bu Nutrilian Creatine genelde Monohydrat Creatin öneriliyor ya. Kararsız kaldım.

Yani hocam, çabalayın. Başkası gibi olmak için değil de en iyi versiyonunuz için çabalayın.
Muhtemelen Yuke'nin kas gücü daha fazladır, Ama estetik istiyorum biraz.

Kingsize zaten monohydrate kral.
Evet öyleymiş valla ya ben ne okudum o zaman +72 saat uykusuzluğun yan etkileri
Su altı teknolojileri
Sat / Sas
Siber mühendisliği / Ağ mühendisliği
Dalgıçlık
Gemicilik
Fitness
Bunları araştırdıktan sonra birde üstüne Kanada vlogu izleyince biraz şey oldum kusura bakma

Küre girdiğini düşünmüyorum. O kadar da abartı bir vücudu yok. Yuke bu adamdan daha estetik duruyor ve doğal.
İngilizcen iyiyse Greg Douchette kanalını izleyebilirsin. Sporunun 1. ve 2.senesi arasında (1 yılda) 20 kilodan daha fazla alıyor ve bu kütle de yağ hiç fazla değil dirty bulk ile alakası bile yok ve 1 senede bu imkansıza yakın.

O adamın konumuzla ne alakası var peki? Zaten adamın YouTube profil fotoğrafından yola çıkıp küre girdiğini anlamıyorsanız sporla pek ilginiz yoktur. Bu kadar derin araştırmalara gerek yok. Ayrıca Alex'in Instagram profiline girdim, adam %100 doğal. Her kas grubundan belli, hipertrofik bir kası yok.

Ben kür kullanmıyıcam sadece takviye ediciler gıdalar (supplementler işte) kullanıp natürel olarak devam edicem, Estetiğe önem veriyorum ama sağlık daha önemli her açıdan bence.

İfadeler: wus
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…