Alex Eubank gibi Estetik Vücut nasıl yapılır?

He bitmiştir o zaman ben oradan almıştım diye attım :D. Hiç bi yerde stoğunu bulamıyosan ve paran varsa hiq al derim. Yarın hiq'da indirim var saat 14:00'da. Daha 3 hafta önce 1099tl'ye almıştım kingsizeı şimdi stokta yok ve 1300 tl olmuş şaka gibi resmen :D
Onunda linkini at bakalım hacı :D Param yok ama bulcaz artık ne yapalım.
1300 King size paran varsa al diyorsan o ne kadar merak ettim :D

Teşekkür ederim.
Hocam konu dışı olucak fakat.

Multipower mi alayım yoksa Kingsizenin kreatini mi alayım ?
İkisi arasında kararsız kaldım.

Gramaj bakımından Multipower'in bir ölçeği 3.000 mg kreatin içeriyor Kingsize ise 5.000 mg içeriyor fiyat olarak Kingsize daha iyi verim açısından bilmiyorum.

Gramaj bakımından Multipower'in bir ölçeği 3.000 mg kreatin içeriyor Kingsize ise 5.000 mg içeriyor fiyat olarak Kingsize daha iyi verim açısından bilmiyorum.
Bence multipower daha iyidir, multi 500 gram kingsize 1kg multi daha verimli bence. kingsizeninde stogu bir oluyor bir olmuyor gibi.

1099 TL'ydi 1399 TL gördüm şimdi.
Reis ben multipoweri alıcam, Bu kingsize supplementlerin alt firmasıymış supplementler.com tam bir dolandırıcı, Başka şeylerdede aynı şeyleri yapmışlar çok can sıkıcı bir duyum.

Ayrıca senin o attığın kreatini testo teylan kullanıyormuş.

Reis ben multipoweri alıcam, Bu kingsize supplementlerin alt firmasıymış supplementler.com tam bir dolandırıcı, Başka şeylerdede aynı şeyleri yapmışlar çok can sıkıcı bir duyum.

Kanka hiq testo taylanın sponsoru zaten kaliteli o baya ama kingsizedada her hangi bir sorun yok emin olabilirsin.

Supplementlerin dolandırıcı olduğunu nerden duydun merak ettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı