Aleyna Tilki yeni Sezen Aksu mu?

Sanata yetenekli olmakla sanat yapmak arasında çok fark var.

Sezen Aksu gerçek bir yetenekti ve yıllarca sanatını konuşturdu. Aleyna da gerçek bşr yetenek ama pek sanat yapmıyor daha çok popülizme oynuyor. "Sen olsan bari" şarkısı 20 yıl sonra dinleyip neşeleneceğiniz bir şarkı değil ama "Rakkas" öyle mi? Gerçek bir yapıt değil mi? Hala dinleniyor.
 
Doğru, burjuvalık iyidir. Sanat ve sanatçıya değer verilir ama Aleyna Tilki'nin gerçekten bir şeylerin farkında olmasını isterdim. Böyle devam ederse sonunu Fifty Cent gibi görüyorum.

Edit : Fifty Cent'in sonunu bilmeyenler olabilir; geçtiğimiz yıl servetinin yarısından fazlasını kaybederek iflas ettiğini açıklamıştı.
 
Bir sanatçınız karakterini değil eserlerini eleştirip, yorum yapmalıyız. Aslında başarısız değil ancak çocuksu ve şımarık huyları onu çok geriye attı. Zaman içinde yükselebilecek bir sanatçı olduğunu düşünüyorum -her ne kadar şarkı tarzıma uzak olsa da- ancak bir Sezen Aksu da olamaz :)
 
Ben hiçbir şekilde fan değilim ama dedikleri ile davranışları bir olmayan insanlardan ziyade, her şeyini açıkça gösteren insanları daha samimi buluyorum. Ancak kimsenin bir Sezen Aksu olacağını düşünemiyorum. :D
 
Son düzenleme:
Bu sıra düşünmüyor değildim bunu, sesi gerçekten şahane. Ama isterdim ki Türk Milleti böyle kişiliksiz insanları baş tacı yapmasın kendine. Biraz ahlaktan, alçak gönüllülükten, efendilikten nasibini almış birisi olmasını isterdim.
 
Üst segment bir kulaklık ile dinleyince sesini daha iyi analiz edebiliyor insan. Şu lanet EGOSUNDAN kurtulmasını bekliyorum tez zamanda :) Hakkında hayırlısı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı