Aleyna Tilki yeni Sezen Aksu mu?

Ergenlikten çıkıp menopoza girebilirse bi' ihtimal yani.

Bu şarkısı nedense kulağıma hoş geldi, kendisini hiç sevmesem de. Sesini doğru kullanıyor, Gesi Bağları'nı söylerken bu çok dikkat çekiyor.

Benim gözümde her daim pofuduk ayı ile klip çeken, toy, fazla öz güvenli, aptal sarışın bir kız olarak kalacak.

Bence de bu ülkede gerçekten sanatçı olan kişilerin kıymeti bilinmiyor, yeni yetme birisi çıkıp Youtube'ta Türkiye trend'lerine giriyor. Ya da radyo kanallarında en sık çalınanlarda yer alıyor.

Sezen Aksu olması için 40 tarlayı hasat etmesi gerek.
 
Merhaba. "Sen olsan bari", " Cevapsız çınlama" Türkiye'yi ayağa kaldıran ve Aleyna Tilki ismini bize çok ciddi olarak hatırlatan büyük bir patlama şeklinde gelen ve çok önemli iz bırakacak olan şarkılarındandı, ara sıra veya örneğin şu anda bu yazıyı yazarken olduğu gibi dinlerim. Ama bir de "Hadise" olayı var ki Aleyna Tilki'de şarkıcı Hadise'de olduğu gibi şarkılarının büyük çoğunluğunu hiç sıkılmadan dinlenilebilecek veya asıl olması gereken asıl sanatsal olgunluğuna henüz gelemediğini çok açık olarak da düşünüyorum.

Belki Hadise de Aleyna Tilki'nin ayni şimdilerde olduğu gibi çok genç yaşlarında çok popüler olamamış olabilir, aslındai kimin sanatının veya müziğinin daha güçlü olabildiğini aslında ilerleyen yakın zaman içinde görebileceğiz ve bu müziksel kaliteye göre Aleyna Tilki mi yoksa sürekli Hadise mi veya her ikisi de mi şeklinde kalıcı bir karara kolayca da varabileceğiz şeklinde düşünüyorum. Aleyna'nın konserinde Hadise " tilki" yi setten kovaladık!" veya " tilkiyi setten kovalayın!" şeklinde rakipsel bir atılımı yapmış ve büyük tepkilere neden olabilmişti, iyi bildiğiniz gibi. Sonrasında ise Hadise ablası Aleyna'yı affedip barışmışlardı, Aleyna'da onun sanatından çok iyi faydalandığını ve kendisine büyük saygı duyduğunu açıkça itiraf edebilmişti, aklımda kalan magazin haberine göre. Yani sonuç olarak şaka yollu da olabilse bir şekliyle gerilen bu mevcut ilişkiler kolayca tatlıya bağlanabilmişti işin açıkçası.

Ayrıca konu başlığında da belirttiğiniz gibi; bu parçayı kimin söylediğini hiç bilmeseydik eğer gerçekten "Minik Serçe"nin yıllarca önceki sesinin bir benzerliği de var gibi. Bana da ayni öyle göründü, bu hiç dinlemediğim bir parçasını dinlerken. Kolay gelsin.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı