Voxi12 Centipat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #1 Alfa Almanca güvenilir mi? İlk defa deneyeceğim. @Eriksen hocam pardon seni de rahatsız ettik Son düzenleme: 5 Temmuz 2025
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 5 Temmuz 2025 #2 Bilmiyorum ki hocam duymadım iyice araştırmak gerek.
Voxi12 Centipat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #3 Eriksen dedi: Bilmiyorum ki hocam duymadım iyice araştırmak gerek. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam peki dolandırılma durumunda bankadan paramı geri alabilir miyim? Kaydımı yaptırdım, şimdilik bir problem yok. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2025
Eriksen dedi: Bilmiyorum ki hocam duymadım iyice araştırmak gerek. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam peki dolandırılma durumunda bankadan paramı geri alabilir miyim? Kaydımı yaptırdım, şimdilik bir problem yok.
Vito S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3.787 Makaleler 5 Çözümler 13 15 Temmuz 2025 #4 @Voxi12 memnun musun?
Voxi12 Centipat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #5 Vito S dedi: @Voxi12 memnun musun? Genişletmek için tıkla... Pek bir şey diyemem yeniyim daha 2 gün oldu sistemler hoşuma gitti.
Vito S dedi: @Voxi12 memnun musun? Genişletmek için tıkla... Pek bir şey diyemem yeniyim daha 2 gün oldu sistemler hoşuma gitti.
Regalor Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 813 15 Temmuz 2025 #6 Voxi12 dedi: Pek bir şey diyemem yeniyim daha 2 gün oldu sistemler hoşuma gitti. Genişletmek için tıkla... Başladın mı kursa hocam sen Ausbildung den devammı
Voxi12 dedi: Pek bir şey diyemem yeniyim daha 2 gün oldu sistemler hoşuma gitti. Genişletmek için tıkla... Başladın mı kursa hocam sen Ausbildung den devammı
Voxi12 Centipat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #7 Regalor dedi: Başladın mı kursa hocam sen ausbildungden devammı. Genişletmek için tıkla... Hocam denklik alacağım yüksek ihtimalle başladım artikel falan ögreniyorum.
Regalor dedi: Başladın mı kursa hocam sen ausbildungden devammı. Genişletmek için tıkla... Hocam denklik alacağım yüksek ihtimalle başladım artikel falan ögreniyorum.
Regalor Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 813 15 Temmuz 2025 #8 Voxi12 dedi: Hocam denklik alacağım yüksek ihtimalle başladım artikel falan ögreniyorum. Genişletmek için tıkla... Denklik dediğin meslek olarak yani Ausbildung mı yoksa direk çalışan olarak mı? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2025
Voxi12 dedi: Hocam denklik alacağım yüksek ihtimalle başladım artikel falan ögreniyorum. Genişletmek için tıkla... Denklik dediğin meslek olarak yani Ausbildung mı yoksa direk çalışan olarak mı?
Voxi12 Centipat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #9 Regalor dedi: Denklik dediğin meslek olarak yani ausbildung mı yoksa direk çalışan olarak mı? Genişletmek için tıkla... Çalışan olarak gideceğim yapay zekalara sordum 4 tanesi altı gitme ihtimali vermediler hocam. Nasıl genelde gitme oranım? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2025
Regalor dedi: Denklik dediğin meslek olarak yani ausbildung mı yoksa direk çalışan olarak mı? Genişletmek için tıkla... Çalışan olarak gideceğim yapay zekalara sordum 4 tanesi altı gitme ihtimali vermediler hocam. Nasıl genelde gitme oranım?
Regalor Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 813 15 Temmuz 2025 #10 Voxi12 dedi: Çalışan olarak gideceğim yapay zekalara sordum 4 tanesi altı gitme ihtimali vermediler hocam. Nasıl genelde gitme oranım? Genişletmek için tıkla... Yani öncelikle bende yapay zekalar ile süreci yürütüyorum emin ol çoğu danışmanlıkdan iyi. İkinci olarak tam anlamadım ne yazdığını yani Ausbildung ile gitmek ihtimalin düşük o yüzden iş bularak gitmek istiyorsun doğru mu hocam? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2025
Voxi12 dedi: Çalışan olarak gideceğim yapay zekalara sordum 4 tanesi altı gitme ihtimali vermediler hocam. Nasıl genelde gitme oranım? Genişletmek için tıkla... Yani öncelikle bende yapay zekalar ile süreci yürütüyorum emin ol çoğu danışmanlıkdan iyi. İkinci olarak tam anlamadım ne yazdığını yani Ausbildung ile gitmek ihtimalin düşük o yüzden iş bularak gitmek istiyorsun doğru mu hocam?