Alfa Almanca güvenilir mi?

Yani öncelikle bende yapay zekalar ile süreci yürütüyorum emin ol çoğu danışmanlıkdan iyi. İkinci olarak tam anlamadım ne yazdığını yani Ausbildung ile gitmek ihtimalin düşük o yüzden iş bularak gitmek istiyorsun doğru mu hocam?

Yani kısacası bayağı yoruldum kolay bir şey değilmiş ailem olmasa tüm bunlarla başa çıkamazdım maddi manevi destek oluyolar daha önceden şansımı başka ülkelerde denedim olmadı maalesef.

Normal değil hocam. Çabala çalış ama Almanya cennet değil veya yurt dışı her neyse yani. O yüzdendir diyeceğim elinden geleni yap gerisi şans, nasip. Uykusuz kalıp sağlıkdan kalmaya değmez çünkü oraya gidince yeni dertler başlayacak hayat bu. Ausbildung veya diğeri arasında hiç bilgim yok ama iyi araştır ausbildungin avantajı galiba üniversitede bitirmiş oluyorsun ama iş kadar maaş vermezler muhtemelen yani ikisini karşılaştır bak. Bende hiçbir ilerleme yok öyle bekliyorum😁 istiyorum ama şu an yapabileceğim şeyler yok. Bende zaten denklik falan da yok ayrıca YKS de olmadı ayrıca ben başka ülkere de bakıyorum. İllaki gideyim diye bir düşüncem yok ama tabii istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal değil hocam. Çabala çalış ama Almanya cennet değil veya yurt dışı her neyse yani. O yüzdendir diyeceğim elinden geleni yap gerisi şans, nasip. Uykusuz kalıp sağlıkdan kalmaya değmez çünkü oraya gidince yeni dertler başlayacak hayat bu. Ausbildung veya diğeri arasında hiç bilgim yok ama iyi araştır ausbildungin avantajı galiba üniversitede bitirmiş oluyorsun ama iş kadar maaş vermezler muhtemelen yani ikisini karşılaştır bak. Bende hiçbir ilerleme yok öyle bekliyorum😁 istiyorum ama şu an yapabileceğim şeyler yok. Bende zaten denklik falan da yok ayrıca YKS de olmadı ayrıca ben başka ülkere de bakıyorum ama illaki gideyim diye bir düşüncem yok ama tabii istiyorum.

Hocam inşallah gidersiniz Amerika denemem oldu aileden bazıları gitti ben başarısız oldum bir süre ara verdim sonrasında geri başladım.

Almanya falan şu anda basit geliyor Amerika süreçleri bayağı karışık Almanya'da karışık ama artık alıştım.

Duanı bekliyorum hocam :D

Hocam inşallah gidersiniz Amerika denemem oldu aileden bazıları gitti ben başarısız oldum bir süre ara verdim sonrasında geri başladım.

Almanya falan şu anda basit geliyor Amerika süreçleri bayağı karışık Almanya'da karışık ama artık alıştım.

Duanı bekliyorum hocam :D

İnşaallah hayırlısı ile sorunsuz sıkıntısız geliriz iyi yerlere hocam her nerede olursak. Amerika sıkıntı ya ab daha basit sanki. Bakalım artık ama şunu söylüyorum hocam benden tavsiye bende ilk başlarda gitmek için deliriyordum Instagram'da geziyordum merhaba arkadaşlar biz ailecek Hollanda'ya gittik gibi şeyler görünce daha çok deliriyordum sonra başıma gelen bir olay ile ayıktim ve kendi kendime biraz önce bahsettiğim gibi çabalayıp gerisini nasibe bırakmak mantıklı geldi tavsiye ederim. Ülke olarak da iyi düşünmeli hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnşaallah hayırlısı ile sorunsuz sıkıntısız geliriz iyi yerlere hocam her nerede olursak. Amerika sıkıntı ya ab daha basit sanki. Bakalım artık ama şunu söylüyorum hocam benden tavsiye bende ilk başlarda gitmek için deliriyordum Instagram'da geziyordum merhaba arkadaşlar biz ailecek Hollanda'ya gittik gibi şeyler görünce daha çok deliriyordum sonra başıma gelen bir olay ile ayıktim ve kendi kendime biraz önce bahsettiğim gibi çabalayıp gerisini nasibe bırakmak mantıklı geldi tavsiye ederim. Ülke olarak da iyi düşünmeli hocam.

Amin hocam vatandaş olayım hayırlısıyla gerisi kolay kendimden daha çok gelecekteki ailem için çabalıyorum.

İkimiz için de en iyisi olur inşaallah. Bu arada sizde bir Almanya macerası olmuştu herhalde ne deneyimledin hocam ortam nasıl dı.

Hocam amin öncelikle akrabalara gittim çok disiplinli bir ülke sakin hafta sonları bayağı iyi oluyor genelde iyi yanlarını gördüm kötü bir şey görmedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı