Hocam çok haklısınız ama insanlar kendi işini halledince maalesef unutuyolar arkalarındaki insanları ben eskiden çok takıyordum gider miyim falan diye sonradan zaten pek takmıyorum en kötü Alman Dili ve Edebiyatı okurum.
Ben bayağı endişeliyim hocam şahsen. Ne yapacağımıda bilemiyorum. Alfa Almanca'ya bende başlayacağım nasipse. Akraba falan da yok bakalım nasıl baş edeceğim bu durumla. Ama dediğinizde haklısınız insanlar hep çıkar ilişkisi kuruyor hele tam bu zamanlarda.
Ben bayağı endişeliyim hocam şahsen. Ne yapacağımıda bilemiyorum. Alfa Almanca'ya bende başlayacağım nasipse. Akraba falan da yok bakalım nasıl baş edeceğim bu durumla. Ama dediğinizde haklısınız insanlar hep çıkar ilişkisi kuruyor hele tam bu zamanlarda.
Hocam çok takmayın en kötü almancanızı C2 yapıp Alman Dili ve Edebiyatı okursunuz bende endişeliyim MESEM okudugum için haftada 2 gün okulla gidiyoruz ve denklik işinde sıkıntı çıkar diye ama kısmı denklik alacağım yüksek ihtimalle.
Hocam çok takmayın en kötü almancanızı C2 yapıp Alman Dili ve Edebiyatı okursunuz bende endişeliyim MESEM okudugum için haftada 2 gün okulla gidiyoruz ve denklik işinde sıkıntı çıkar diye ama kısmı denklik alacağım yüksek ihtimalle.
Hocam mesem'den denklik alırsınız muhtemelen sonuçta mesem de aslında ausbildung'a benzer hatta bayağı aynısı gibi oradan alacağınız diplomayla da denklik alır başvurularınızı yaparsınız. İnşallah her şey gönlümüzce olur ve almanyaya gidebiliriz.
Hocam MESEM'den denklik alırsınız muhtemelen sonuçta MESEM de aslında Ausbildung'a benzer hatta bayağı aynısı gibi oradan alacağınız diplomayla da denklik alır başvurularınızı yaparsınız. İnşallah her şey gönlümüzce olur ve Almanya'ya gidebiliriz.
Hocam sizin çok ihtimaliniz var yani endişe etmenize gerek yok rahat olun evlenme de olur. Ama evlenme erken olur bence gençliğinizi tam anlamda yaşayamadan evlenmeyin çünkü evlenince zaman çok hızlı geçer yüksek ihtimalle
Hocam sizin çok ihtimaliniz var yani endişe etmenize gerek yok rahat olun evlenme de olur. Ama evlenme erken olur bence gençliğinizi tam anlamda yaşayamadan evlenmeyin çünkü evlenince zaman çok hızlı geçer yüksek ihtimalle