Alfa Almanca güvenilir mi?

Hocam akrabanız falan var mı orada bana en çok destek verenler onlar en kötü evlenip gideceğim :D kafam karışık MESEM okudugum için denklik alır mıyım diye ya da ausbildung a başvurabilir miyim diye ama ortaokul mezunu bile başvurabiliyor.

Hocam her türlü başvurursunuz ortaokul mezunu minimum istiyorlar diye biliyorum. Benim akrabam var ama pek hayırsever değiller maalesef 😄 o yüzden kendi başımın çaresine kendim bakmalıyım. Sizin bir avantajınız olduğu için bence içinizi rahat tutun. Ama dediğim gibi yine de ortaokul mezunu olarak da başvurabilirsiniz sorun olmaz.

Hocam her türlü başvurursunuz ortaokul mezunu minimum istiyorlar diye biliyorum. Benim akrabam var ama pek hayırsever değiller maalesef 😄 o yüzden kendi başımın çaresine kendim bakmalıyım. Sizin bir avantajınız olduğu için bence içinizi rahat tutun. Ama dediğim gibi yine de ortaokul mezunu olarak da başvurabilirsiniz sorun olmaz.

Hocam en kötü wp grupları oluyor oradan yardımlaşıyolar o şekilde kolayca buluruz staj yeri.

Tamamdır hocam teşekkürler yine sosyal Medya'da irtibatta kalalım. Bilgimiz olduğu durumlarda birbirimize yardımcı olalım ki Türk, Türk'ün halinden anlar.

Hocam aynen öyle bazıları iş kalmaz diye birbirlerini istemiyorlar dışlıyolar yardım etmiyorlar
Sen ya da ben iş buldugumuz gittigimiz zaman önemli olan yardım etmek o kişiyede iş aramak.

Hocam aynen öyle bazıları iş kalmaz diye birbirlerini istemiyorlar dışlıyolar yardım etmiyorlar.
Sen ya da ben iş buldugumuz gittigimiz zaman önemli olan yardım etmek o kişiyede iş aramak.

Evet hocam. Birlik ve beraberlik içinde olmamız lazım kim ilk giderse, gitmek isteyen herkese yardımcı olması lazım bu işler böyledir her zaman.

Evet hocam. Birlik ve beraberlik içinde olmamız lazım kim ilk giderse, gitmek isteyen herkese yardımcı olması lazım bu işler böyledir her zaman.

Hocam çok haklısınız ama insanlar kendi işini halledince maalesef unutuyolar arkalarındaki insanları ben eskiden çok takıyordum gider miyim falan diye sonradan zaten pek takmıyorum en kötü Alman Dili ve Edebiyatı okurum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı