cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #21 Burak5415 dedi: @cumali_032 hımm çok benzer yanınız var Genişletmek için tıkla... Ben resim farkından başka bir şey görmedim. Konuya gelelim. Alfa malfa yok, alfa101 misin sen kardeşim? Küçük çocukların oluşturduğu bir tabir.
Burak5415 dedi: @cumali_032 hımm çok benzer yanınız var Genişletmek için tıkla... Ben resim farkından başka bir şey görmedim. Konuya gelelim. Alfa malfa yok, alfa101 misin sen kardeşim? Küçük çocukların oluşturduğu bir tabir.
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 13.016 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 11 Mayıs 2023 #22 cumali_032 dedi: Ben resim farkından diye başka bir şey görmedim. Konuya gelelim. Alfa malfa yok Genişletmek için tıkla... Birebir kopyanız sanki. Ve alfa nasıl yok?
cumali_032 dedi: Ben resim farkından diye başka bir şey görmedim. Konuya gelelim. Alfa malfa yok Genişletmek için tıkla... Birebir kopyanız sanki. Ve alfa nasıl yok?
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #23 Leon Dayı dedi: Birebir kopyanız sanki. Ve alfa nasıl yok? Genişletmek için tıkla... Ya hocam hani alfalık var ona lafım yok. Ama bu tabiri sürekli kullanan, ve kendini bir şey zannedene alfa denilmez. Mesela @Leon Dayı ben size "Hocam nabıyon ya, bugün cuma enseyi kapa." böyle desem alfalık oluyor mu? Olmaz sizinde hoşunuza gitmez.
Leon Dayı dedi: Birebir kopyanız sanki. Ve alfa nasıl yok? Genişletmek için tıkla... Ya hocam hani alfalık var ona lafım yok. Ama bu tabiri sürekli kullanan, ve kendini bir şey zannedene alfa denilmez. Mesela @Leon Dayı ben size "Hocam nabıyon ya, bugün cuma enseyi kapa." böyle desem alfalık oluyor mu? Olmaz sizinde hoşunuza gitmez.
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 13.016 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 11 Mayıs 2023 #24 cumali_032 dedi: Mesela @Leon Dayı ben size "Hocam nabıyon ya, bugün cuma enseyi kapa." böyle desem alfalık oluyor mu? Olmaz sizinde hoşunuza gitmez. Genişletmek için tıkla... Hoşuma gitmez belki ama bayağı gülerim.
cumali_032 dedi: Mesela @Leon Dayı ben size "Hocam nabıyon ya, bugün cuma enseyi kapa." böyle desem alfalık oluyor mu? Olmaz sizinde hoşunuza gitmez. Genişletmek için tıkla... Hoşuma gitmez belki ama bayağı gülerim.
Tarik Sade Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 602 Çözümler 2 11 Mayıs 2023 #25 Liberte Sergen dedi: Saçma insanların uydurduğu saçma sapan bir akım. Eğer düzgün bir insan isen alfa olursun kardeşim insanları kırarak değil. Genişletmek için tıkla... Hocam siz çok alfasiniz.
Liberte Sergen dedi: Saçma insanların uydurduğu saçma sapan bir akım. Eğer düzgün bir insan isen alfa olursun kardeşim insanları kırarak değil. Genişletmek için tıkla... Hocam siz çok alfasiniz.