Alfa kuşaklarından hoşlanmıyorum

Şu devirde öyle olmak lazım. Gerektiğinde konuşulmalı, gerekmediğinde de konuşulmamalı.
Olmuyor hocam işte.

Geçmiş olsun öncelikle, ben genelleme yapmıştım ama her kuşakta böyle sıkıntılı kişiler olabilir nevi şahsına münhasır değil yani.
Çoğunlukla böyle insanlar var alfa kuşağında.

@902722, herkesi umursamak zorunda değilsiniz. İnsanlarla samimiyet işini en aza indirdim ve rahatım diyebilirim. Elbette ki yalnızlık iyidir, hoştur demiyorum da biraz yurt dışındaki mantıkla aynı düşünüyorum diyebilirim.

Benim çevremde hiç kimsem yok tek bir yakın arkadaşım var ana okulundan beridir kendisiyle halen görüşürüz. Hayatımız da çok insan olması demek sorun demek ben o yüzden, iş yerinde de öyleyimdir iş yerinde sadece iş arkadaşı. Sadece ailem ve görüştüğüm yakın arkadaşım bana yetiyor. Bir de kız arkadaşım var. Belli bir yaşım olduğu için sadece yaşıtlarım onun dışında çoluk çocukla pek işim olmuyor size de tavsiye ederim. Çoluk çocukla işiniz olursa üstünüze çullanırlar. Açıkçası bende pek bu kuşaktan hoşlanmıyorum.

Haklısın hocam. Çok şımarık bir kuşak.

11.sınıfa gidecek yaştasın. Liseye yeni başlayan çocuklardan korkuyorsun. Evine ihbar gönderse ne olacak? Yalan ihbardan onlar yanacak. Yani gün geçtikse insanlar iyice pısırıklaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…