Geçmiş olsun öncelikle, ben genelleme yapmıştım ama her kuşakta böyle sıkıntılı kişiler olabilir nevi şahsına münhasır değil yani.Evime ihbar gönderirler.
Geçmiş olsun öncelikle, ben genelleme yapmıştım ama her kuşakta böyle sıkıntılı kişiler olabilir nevi şahsına münhasır değil yani.Evime ihbar gönderirler.
Asosyal diyorlar bana.
Olmuyor hocam işte.Şu devirde öyle olmak lazım. Gerektiğinde konuşulmalı, gerekmediğinde de konuşulmamalı.
Çoğunlukla böyle insanlar var alfa kuşağında.Geçmiş olsun öncelikle, ben genelleme yapmıştım ama her kuşakta böyle sıkıntılı kişiler olabilir nevi şahsına münhasır değil yani.
Olmuyor hocam işte.
Sinir ediyorlar konuşmak zorunda oluyorum?Neden olmuyor?
Çocuk hocası ile kavga etmişOkuldan atıldıysan sende de bir sorun vardır. Sorunu başkalarında aramak yerine bence ilk önce kendinde aramalısın.
Haklısın hocam. Çok şımarık bir kuşak.Benim çevremde hiç kimsem yok tek bir yakın arkadaşım var ana okulundan beridir kendisiyle halen görüşürüz. Hayatımız da çok insan olması demek sorun demek ben o yüzden, iş yerinde de öyleyimdir iş yerinde sadece iş arkadaşı. Sadece ailem ve görüştüğüm yakın arkadaşım bana yetiyor. Bir de kız arkadaşım var. Belli bir yaşım olduğu için sadece yaşıtlarım onun dışında çoluk çocukla pek işim olmuyor size de tavsiye ederim. Çoluk çocukla işiniz olursa üstünüze çullanırlar. Açıkçası bende pek bu kuşaktan hoşlanmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.