Alfa Romeo Tonale alınır mı?

Jotloki

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
2021 Opel Corsa kullanıcısıyım. Araba artık küçük olduğu için yetmemeye başladı, SUV almak istedim. İlk başta Cupra Formentor istiyordum ama son zamanlarda fiyatı çok arttı anlamsızca. Şans eseri ilanlarda gezerken tonaleyi gördüm ve tasarımına bayıldım. Zaten Alfa Romeo sevdiğim bir markaydı. 1.6D ve 1.5 hybrid seçenekleri var ikisinin de Ti paketine yetiyor bütçem. 1.7-1.750 arası. Alınır mı? Artısı eksisi nedir sizce?

Yol tutuş ve konforu zayıf bir araç. Kullanıcı yorumlarına göre yüksek hızlarda direksiyon oldukça yumuşak kalır ve bu tehlikelidir. Şanzımanından bu zamana kadar bir şikayet gelmese de elektrik motoru devreye girerken veya devreden çıkarken çıkarken hafif titreşim yapar. Rot başları pahalı olmasa bile kronik bir sorundur. Makul fiyatlara alınacaksa düşünülebilir. Önerdiğim Tucson modelinin fiyatlarını bilmiyorum ama aşağı yukarı birbirine yakın ise yeni kasa Hyundai Tucson modelini öneririm.

Son düzenleme:
Yol tutuş ve konforu zayıf bir araç. Şanzumanı iyi olsa da elektrik motoru devreye girerken veya devreden çıkarken çıkarken hafif titreşim yapar. Rot başları pahalı olmasa bilsle kronik bir sorundur. Makul fiyatlara alınacaksa düşünülebilir. Başka modellerde fiyatlarını bilmiyorum ama aşağı yukarı birbirine yakın ise yeni kasa Hyundai Tucson modelini öneririm.

Hocam 2022 model 1.6D Ti 50-70bin km arası 1.7 civarı bir fiyatı var. Tucson baktım ancak makyajlı modelleri 2 milyonun üzerinde, makyajsızınında görünüşünü pek beğenmedim. Tonale daha premium duruyor.

Hocam 2022 model 1.6D Ti 50-70bin km arası 1.7 civarı bir fiyatı var. Tucson baktım ancak makyajlı modelleri 2 milyonun üzerinde, makyajsızınında görünüşünü pek beğenmedim. Tonale daha premium duruyor.

Tonale dediğim gibi makul fiyatlardaysa alınabilir. Tucson'a nazaran artısı şanzımanı daha iyidir. Konforu pek aramıyorum, bakımlarınıda aksatmam derseniz Tonale tam size uygun bir araç olacaktır. Yeni aracınızı güle güle kullanmanızı dilerim. :)

Tonale'nin özellikle içi çok güzel. Dizel olanın performansı idare eder seviyede. Direksiyonu çok yumuşak. Almadan önce kesinlikle test sürüşü yapın. Ben arkadaşımda vardı, sürüşünü sevmemiştim. Ama sürmesi çok rahat bir arabaydı.

Tonale'nin özellikle içi çok güzel. Dizel olanın performansı idare eder seviyede. Direksiyonu çok yumuşak. Almadan önce kesinlikle test sürüşü yapın. Ben arkadaşımda vardı, sürüşünü sevmemiştim. Ama sürmesi çok rahat bir arabaydı.

Otokoç hafta sonuna çağırdı test sürüşü için gideceğim büyük ihtimalle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı