Alfa Romeo Giulietta alınır mı?

Hocam 1.4 ünü almayı düşünüyorum kaç kilometreden sonrası alınmaz ve otomatiği nasıldır
Yani hocam motorun kronik bir sorunu yok. Dediğim gibi Multiair bakımı düzenli yapılmış bir tane bulursanız 100 - 150 bin arası alabilirsiniz. Ben manuel kullanıyorum fakat otomatik alabilirsiniz. Bir problemi yok. Bu araca özel dikkat etmeniz gereken tek nokta Multiair bakımı diyebilirim, onun dışında sorunsuz bir araçtan farkı yoktur. Alırken, açıklama kısmında multiair durumu ile ilgili bilgi verilmiş araçlara yönelin derim. Aracını ve sistemi bilen birinden almanız daha iyi olur. Onun dışında diyeceğim bir şey yok. Bakımlı bir tane almaya gayret edin.

Merhaba arkadaşlar, Alfa Romeo Giuiletta almak istiyorum nasıl arabadır?
Arabayı pis kullanan zorlayacak birisi değilim,bakımları vb. zamanında yaptırırım yani kısacası arabaya kendim gibi bakarım.
Bu şekilde bana sorun çıkartır mı?
Hangi motoru daha iyidir bilmiyorum.
Temiz bi tane bulmak için kaç parayı gözden çıkarmam lazım?
Hocam ne istediğinize göre değişir. Sorunsuzluk ve yakıt tüketimi sizin için önemliyse 1.6 dizel size yetecektir. Fazla kronik sorunu olan bir motor değil yakıtı aldığınız yere dikkat edin, bakımlarını zamanında yaptırın uzun kilometreler binersiniz. Performans önemliyse yakıt tüketimi sıkıntı değilse 1.4 turbo multiair daha iyi seçenek olur. 1.4 motorun da çok fazla kroniği yok. Multiair ünitesinin bakımı zamanında yapılmışsa, uygun multiair yağı kullanılmışsa çok sıkıntı açacağını düşünmüyorum. Arkadaşım 2022 yılında 1.4 tb multiair ve tct şanzımanlı kombinasyonu aldı. Hala sıkıntısız biner. Aldığı kişi aracın servis kayıtlarını, multiair bakımında hangi yağı kullandığına kadar not tutmuştu. Her araçta olduğu gibi bu araçta da önemli olan geçmişinin temiz olması. İç kısımda da Bravo'da olduğu gibi (fiat grubunda) airbag şişme problemi var. Fakat şişen airbag değil yalnızca torpido. Son olarak da iç mekanı dış mekana göre kalitesiz. Özellikle direksiyonu hiç hoşuma gitmez. Yazdıklarım dışında çok sorunlu bir araç değildir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı