Alfais 4233 M.2 adaptör & Spectrix S40G

Gökay17

Centipat
Arkadaşlar merhaba, elimde masaüstü PC için aldığım ama kullanmadığım XPG Spectrix S40G Marka/model M.2 SSD'yi Alfais 4233 M.2 Ngff SSD To 2.5 SATA 3 Çevirici Dönüştürücü kullanarak netbookda kullanmak istiyorum lakin bazı yorumlarda bu adaptörle bu SSD'nin çalışmadığı belirtilmiş. Ben de bu durumu sipariş verdikten sonra öğrendim. Siparişi iptal etsem mi alsam mı bilemedim. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Ürün sadece M.2 SATA SSD için çalışıyor. Sizin elinizdeki SSD ile uyumlu değildir. NVMe dönüştürücü veya PCIe to SATA çevirici özelliği olan bir ürün varsa onu kullanmalısınız.
Yanıtın için teşekkür ederim. Bu konuya biraz uzak kalmış birisi olarak görselini eklediğim Netbook'un sata ara birimi ve sata destekli hdd yerine bu dönüştürücü uygun olmasına rağmen sorun bu alfais 4233 m2 adaptörün elimdeki xpg spectrix ssd yi desteklememesi midir? Bu durumda elimdeki ssd'ye uygun almam gereken adaptör hangisi olmalıdır örnek verebilirsen memnun olurum. edit: Bu arada kullanacağım netbook'ta pcie slotu olmadığı için sadece sata slotuna takabileceğim adaptör olması gerekiyor.

Dosya Ekleri

• netbook hdd.jpeg
    netbook hdd.jpeg
    143 KB · Görüntüleme: 45
  • sata.jpeg
    sata.jpeg
    99,9 KB · Görüntüleme: 56
Evet, elinizdeki aparat sadece M.2 SATA türündeki SSD'ler için üretilmiş. Sizin elinizdeki cihaz başka tür bir SSD. NVMe M.2 SSD diye geçiyor ve PCIe veri yolunu kullanıyor. Çevirici ürünleri araştırmadım, bir şey öneremem ama dediğim özelliklerde bir çevirici varsa onu almalısınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı