Mavi gümüş farkı.
Hocam Alfais alabilirsiniz. CAT kabloda çok bir önemi yok bu markanın alın geçin takılmayın bu kadar.
Mavi gümüş farkı.
Sadece göz zevki için, mavi daha ucuz onu alın.Mavi gümüş farkı var mı?
Hocam Alfais alabilirsiniz. CAT kabloda çok bir önemi yok bu markanın alın geçin takılmayın bu kadar.
Sadece göz zevki için, mavi daha ucuz onu alın.
Piyasadaki en uygun ve kaliteli kablolardan birini attım, almamak için bahane falan mı bulmaya çalışıyorsunuz anlamadım. Aynı fiyata daha iyisini bulamazsınız, onu söyleyeyim şimdiden.Dayanıklı olması lazım direk koptu biri ama 1 yıl kullandım gene.
Piyasadaki en uygun ve kaliteli kablolardan birini attım, almamak için bahane falan mı bulmaya çalışıyorsunuz anlamadım. Aynı fiyata daha iyisini bulamazsınız, onu söyleyeyim şimdiden.
Piyasadaki en uygun ve kaliteli kablolardan birini attım, almamak için bahane falan mı bulmaya çalışıyorsunuz anlamadım. Aynı fiyata daha iyisini bulamazsınız, onu söyleyeyim şimdiden.
Hızı etkilemez, gecikme farkını da farketmezsiniz zaten sonuç olarak kablolu.Sağ olun hocam attığınızın 15 m alıyorum hız yavaşlamaz değil mi fazla olsun diyerek.
Hızı etkilemez, gecikme farkını da fark etmezsiniz zaten sonuç olarak kablolu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.