Alfais 4262 CAT7 Ethernet RJ45 alınır mı?

Bütçe
300
Hocam Alfais alabilirsiniz. CAT kabloda çok bir önemi yok bu markanın alın geçin takılmayın bu kadar.

Hocam ayak altı olacak biraz bir tane aldım kötü çıktı parçalandı biraz dayansa yeter şimdilik.

Sadece göz zevki için, mavi daha ucuz onu alın.

Dayanıklı olması lazım direk koptu biri ama 1 yıl kullandım gene.

Dayanıklı olması lazım direk koptu biri ama 1 yıl kullandım gene.
Piyasadaki en uygun ve kaliteli kablolardan birini attım, almamak için bahane falan mı bulmaya çalışıyorsunuz anlamadım. Aynı fiyata daha iyisini bulamazsınız, onu söyleyeyim şimdiden.

Piyasadaki en uygun ve kaliteli kablolardan birini attım, almamak için bahane falan mı bulmaya çalışıyorsunuz anlamadım. Aynı fiyata daha iyisini bulamazsınız, onu söyleyeyim şimdiden.

Yok hocam varsa 100 200 üstüne kaliteli onu alayım manasında diyorum niye bahane uydurayım.

Sağ olun hocam attığınızın 15 m alıyorum hız yavaşlamaz değil mi fazla olsun diyerek.

Sağ olun hocam attığınızın 15 m alıyorum hız yavaşlamaz değil mi fazla olsun diyerek.
Hızı etkilemez, gecikme farkını da farketmezsiniz zaten sonuç olarak kablolu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı