Çözüldü Alfais 4767 M.2 NVMe SSD to USB 3.0 SSD görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Nemesis Prime

Decapat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Sandisk Ultra M.2 NVMe SSD
Öncelikle merhaba. Sorunum şu şekilde:
Bu ürünü satın aldım ve elime ulaştı. SanDisk Ultra M.2 NVMe SSD ile denedim. Bilgisayara taktım, ses geldi ve USB'nin ışığı yandı fakat bilgisayarda görünmüyor. Belki USB girişinde problem vardır diye düşünüp diğer USB soketlerine taktım fakat aynı sonucu aldım. Başka bilgisayarda denedim ama sonuç değişmedi. Aygıt Yöneticisi'nden devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirmeyi denedim fakat sonuç yine değişmedi. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Arkadaşlar sorunu çözdüm. Sizlere de anlatayım:
Arama kısmına "Bilgisayar Yönetimi" yazın ve yönetici olarak çalıştırın. Sonra "Depolama" bölümünden "Disk Yönetimi" bölümüne girin. Orada size disk ile ilgili bir soru çıkarabilir orada ki ayarlara ellemeyin ve tamama basın. Daha sonra orada diskler olacak. Bende Disk 1 yazıyordu ama sizde değişiklik gösterebilir. Disk bölümüne sağ tıklayın ve "Yeni Basit Birim..." yazısına tıklayın. Yeni Sabit Birim Sihirbazı açılacak. Orada disk alanı bölümünde bir şey değiştirmeyin, kendisi otomatik ayarlıyor ama yine de kontrol etmekte fayda var. Sonra ileriye tıklayın ve NTFS türünde biçimlendirin. Biçimlendirmeden sonra diskiniz kullanılabilir hâle gelecektir. Umarım bu çözüm bu sorunu yaşayan herkese faydalı olur. İyi günler dilerim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı