Ücretsiz Algida İle Kazan 3000 Puan Kodu: ALBİALGİDA

Bakkaldan bakkala değişir ilindeki diğer noktaları dene. Sistemi kaldırmıştır onlar. Yoksa bakkal da kazanıyor algida uygulamasından niye vermesin. Benim gittiğim iki market veriyor.
Hocam bakkaldan bakkala değişir ama şöyle bir şey var üçkağıtçı hepsi sistemde haritada alım noktalarında dükkanları var yani ne demek oluyor algida ile anlaşmalılar gelen kişiye de "bizde böyle bir şey yok, sistem bozuk falan" diyerek milleti keriz yerine koyuyorlar amaçları şu anlaşmalı oldukları için ekstra para alıyorlar ve gelen kişiye vermeyip o dondurmayı normal parayla vermeyi istiyorlar bunu başka bir algida konusunda da söylemişti bazı arkadaşlar bunları şikayet edebilirsiniz.

Hocam bir de böyle bir video gördüm, ikisini de denedim çalıştı, 4500 puan da oradan geldi şimdi. Öneriniz için teşekkürler :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler hocam yaptım 5500 geldi. 3 oyun var diğer sıcak soğuk oyununu da oynayın o da bin puan veriyor.

Algida ile Kazan'da puan toplayan arkadaşlar varsa albialgida kodunu kullanabilirler. 3000 puan kazanıyorsunuz. WhatsApp kanalında algida ile kazan kötü şiir günü kapsamında paylaşılan şiirdeki kod bu.

Saat 22'ye kadar geçerliymiş.

Hocam bir şey soracağım ben buna kod giriyorum a3 çekilişine katılıyorum lakin puan vermiyor 20 25 tane çubuk girmişimdir ama içlerinde magnum yok bu yüzden mi acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı