Arkadaşlar ileride bilgisayar mühendisi veya yazılım mühendisi olmak istiyorum. Ama ilk başta bana söylenen algoritmayı ve programlama dilini öğrenmek. Ne yapmalıyım? Hangi programları kullanmalıyım? Beni aydınlatırsanız memnun olurum. Teşekkürler.
TeşekkürlerMicrosoft - Açık Akademi
Bunu kullanarak kısa yoldan en detaylı anlatım şeklinde öğrenebilirsin. İyi öğrenmeler![]()
Ama burada çok seçenek var. Meslea #C uygulaması geliştirmek istiyorum var, Web sitesi geliştirme var. Algoritma için hangisini öğrenmeliyim?Microsoft - Açık Akademi
Bunu kullanarak kısa yoldan en detaylı anlatım şeklinde öğrenebilirsin. İyi öğrenmeler![]()
C# başlangıç için kolay bir şeydir. C# ye girdiğinde algoritma var zaten. Bütün yazılım türlerinin tamamının temeli algoritma dır.Teşekkürler
Ama burada çok seçenek var. Meslea #C uygulaması geliştirmek istiyorum var, Web sitesi geliştirme var. Algoritma için hangisini öğrenmeliyim?
Yani #C ile başlayacağım? Peki birşey daha soracağım kullanacak olduğumuz JAVA gibi programlar iyi bir sistem ister mi?C# başlangıç için kolay bir şeydir. C# ye girdiğinde algoritma var zaten. Bütün yazılım türlerinin tamamının temeli algoritma dır.
Sanmıyorum. Okula başladığınızda hocalaranız söyler zaten. Ortalama bir bilgisayar yetecektir.Yani #C ile başlayacağım? Peki birşey daha soracağım kullanacak olduğumuz JAVA gibi programlar iyi bir sistem ister mi?
Aydınlattığınız için çok teşekkürler hocam. Peki bu Algoritma kitapları var ondan alsam iyi olur mu?Sanmıyorum. Okula başladığınızda hocalaranız söyler zaten. Ortalama bir bilgisayar yetecektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.