PC den anlayan
Hectopat
Daha fazla
Elinde başka macun yoksa onu kullanabilirsin, güzel bir macun değilse bile hiç yoktan iyidir.
Fazlası zarar zaten, üstünü ince bir katman kaplayacak kadar sür yeter.Elimde hiç, yok, çocuğansordum, sıkıntı olmaz dedi, ama az süreceğim, çünkü taşırmak istemşyrom, hiç yoktan macun sonuçta.
Fazlası zarar zaten, üstünü ince bir katman kaplayacak kadar sür yeter.
Hocam ne yalan söyleyeyim bilemedim ben de nasıl çıkacağını, fotoğraftan pek bir şey anlayamadım. Ama sanırım çekince çıkacak türden kablolar, yine de çok sert çekmeden deneyebilirsin.Buradaki kabloları nasıl çıkaracağım, yoksa çıkarmayacağım mı gerek yok mu, ama yapışkanlı olduğu için zarar veririm diye tereddüt ettim. Biri görüntü veren kablo, diğeri depolamaya bağlanan kablo.
Hocam ne yalan söyleyeyim bilemedim ben de nasıl çıkacağını, fotoğraftan pek bir şey anlayamadım. Ama sanırım çekince çıkacak türden kablolar, yine de çok sert çekmeden deneyebilirsin.
Caps lock genelde bip sesi gibi hata tespit kodu olarak yanıp söner hocam.Hocam işlemciyi taktım, PC çalışıyor, ekran gelmiyor Caps Lock sürekli yanıp sönüyor, fan vs. çalışıyor.
Hmm, şöyle attım videoCaps lock genelde bip sesi gibi hata tespit kodu olarak yanıp söner hocam.
Buraya video yüklenmiyor hocam, YouTube'a veya başka bir yere yükleyip link atabilirsin.Hmm, şöyle attım video
Buraya video yüklenmiyor hocam, YouTube'a veya başka bir yere yükleyip link atabilirsin.
Buraya video yüklenmiyor hocam, YouTube'a veya başka bir yere yükleyip link atabilirsin.
Sorun bios veya işlemci montajında olabilir. İşlemciyi takınca kilidini tam sıkıyorsun dimi?Hocam sürekli yanıyorx yanıp 2 saniye sonra bir daha ve devam.
Hocam, eski işlemciyi taktım, ekran geldi,