Ali Express'ten i5-2540M işlemci alınır mı?

Elimde hiç, yok, çocuğansordum, sıkıntı olmaz dedi, ama az süreceğim, çünkü taşırmak istemşyrom, hiç yoktan macun sonuçta.
Fazlası zarar zaten, üstünü ince bir katman kaplayacak kadar sür yeter.

Fazlası zarar zaten, üstünü ince bir katman kaplayacak kadar sür yeter.

Buradaki kabloları nasıl çıkaracağım, yoksa çıkarmayacağım mı gerek yok mu, ama yapışkanlı olduğu için zarar veririm diye tereddüt ettim. Biri görüntü veren kablo, diğeri depolamaya bağlanan kablo.

Dosya Ekleri

• 20250131_211726.jpg
    20250131_211726.jpg
    223,3 KB · Görüntüleme: 14
  • 20250131_211722.jpg
    20250131_211722.jpg
    179,5 KB · Görüntüleme: 17
Buradaki kabloları nasıl çıkaracağım, yoksa çıkarmayacağım mı gerek yok mu, ama yapışkanlı olduğu için zarar veririm diye tereddüt ettim. Biri görüntü veren kablo, diğeri depolamaya bağlanan kablo.
Hocam ne yalan söyleyeyim bilemedim ben de nasıl çıkacağını, fotoğraftan pek bir şey anlayamadım. Ama sanırım çekince çıkacak türden kablolar, yine de çok sert çekmeden deneyebilirsin.

Hocam ne yalan söyleyeyim bilemedim ben de nasıl çıkacağını, fotoğraftan pek bir şey anlayamadım. Ama sanırım çekince çıkacak türden kablolar, yine de çok sert çekmeden deneyebilirsin.

Hocam işlemciyi taktım, PC çalışıyor, ekran gelmiyor Caps Lock sürekli yanıp sönüyor, fan vs. çalışıyor.

Hocam işlemciyi taktım, PC çalışıyor, ekran gelmiyor Caps Lock sürekli yanıp sönüyor, fan vs. çalışıyor.
Caps lock genelde bip sesi gibi hata tespit kodu olarak yanıp söner hocam.

Son düzenleme:
Hocam sürekli yanıyorx yanıp 2 saniye sonra bir daha ve devam.

Hocam, eski işlemciyi taktım, ekran geldi,
Sorun bios veya işlemci montajında olabilir. İşlemciyi takınca kilidini tam sıkıyorsun dimi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı