Ali Koç gitmeli mi?

Takip etmediğim için burada sordum. İnternettende baktım bulamadım anlamlı bir şey buraya sorayım dedim.
Mesela çok basit bir örnek geçen sene her takımın başına gelebilecek talihsiz bir olay yaşadılar(trabzon faciası) adam yok ligden çekilicem yok şöyle yapıcaz binlerce adamı stada çağırdı oruç oruç ortalığı yangın yerine verdi ama hiç bir şey

Futbolu takip etmiyorum. Futboldaki elde edecegi basari veya su anki basarisizligi umurumda degil. Koc Ailesi ve Erdoğan arasindaki kavga gerilimden dolayi Ali Koc yanlisiyim ben.

Futbolu takip etmiyorum. Futboldaki elde edecegi basari veya su anki basarisizligi umurumda degil. Koc Ailesi ve Erdoğan arasindaki kavga gerilimden dolayi Ali Koc yanlisiyim ben.

Eğer ilgili değilsen biriyi desteklemek zorunda değilsin o takımlı olanların işine karışmış oluyuyorsun o işten onların etkileneceği halde

Ali Koç Fenerbahçe'ye uygun biri değil. Aziz Yıldırım kadar lafı geçmiyor. Fenerbahçe'yi Koç holdinge bağlı bir şirket gibi yönetmeye çalışıyor. Bu yüzden de başarısız oluyor. Ligden çekileceğiz dedi çekilmedi. Galatasaray maçına U19 takımıyla çıkıp maçtan çekildi. Kendi kişisel hırsı yüzünden şampiyonluğu karşı tarafa hediye etti. Yeni sezonda rüya takım kuruyoruz vs. gibi övgü dolu laflar etti, o takım derbiyi kaybetti. Son olaylardan sonra taraftar desteğini de kaybetti. Bu yüzden de başarısızlığını kabul edip gitmeli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı