Bu sene başkan olanın yapması gereken tek şey Moruinho ne derse bi dediğini iki etmemesi. Polemiklerden uzak durması.Eşbaşkanlıkta bile içerde biri baskın kalır bence.
Bu sene başkan olanın yapması gereken tek şey Moruinho ne derse bi dediğini iki etmemesi. Polemiklerden uzak durması.Eşbaşkanlıkta bile içerde biri baskın kalır bence.
Bu sene başkan olanın yapması gereken tek şey moruinho ne derse bir dediğini iki etmemesi. Polemiklerden uzak durması.
Türkiye ligi Moruinho'yu da yemez umarım.
Dün Aziz Yıldırım'ı yuhalayanlar belli ki Fenerbahçe'nin başarısını istemiyor. Ki ibre yine Ali Koç'u gösteriyor.
6 yılda sadece tek kupayı başarı olarak gören o çakma fenerliler Ali Koç ile yola devam etsin.
Aziz başkan "Kazanırsam Mourinho'yu getireceğim" dedi. Tak Ali Koç hemen adamla anlaştı. Öncesinde para yok diye ağlıyordu. Ne değiştiyse para bulunuverdi.
Ali Koç Fenerbahçe'yi kendi şirketlerinden biri gibi yönetmeye çalışıyor. Türkiye'yi şirket gibi yönetmeye çalışanları görüyoruz.
Aziz Yıldırım gerçek Fenerbahçeli ve takımın başarılı olması için ne gerekiyorsa onu yapıyordu.
Tamam Aziz başkan döneminde de FB zor zamanlar yaşadı ama bu Ali Koç dönemi kadar rezil olmamıştı.
3 Temmuz FETÖ kumpasında bile takımını yalnız bırakmayan bir başkan mı?
Yoksa en küçük şeyde başarısızlığını örtmek için sağa sola sen fetöcüsün sen böylesin sen şöylesin diye nefret saçan başkan mı?
Karar tercih değerli Fenerbahçe taraftarının demek isterim ama seçecek olanlar bizler değiliz galiba. Eminim bu yazıma istinaden Ali Koçcular atağa geçecektir.
Emin ol yer. Çünkü Türkiye'de futbol sahada değil masada oynanıyor. Maksimum 1 sene veriyorum. Umarım yanılırım.
Dünkü tartışma güzeldi ancak Ali koç bayağı üst perdeden konuştu Aziz Yıldırım'a karşı. Bu arada Aziz Yıldırım'ın ekibi de sağlam ancak Ali koç kesinlikle kaybeder diyemeyiz bu seçimi. Dün yuhalayanlar da Ali koç tarafından fonlanıyor bunun çok belli olduğunu düşünüyorum. Parayi veren düdüğü çalar mantığı bugün asil sonucu göreceğiz. Yakın bir sonuç bekliyorum ama hayırlısı. Mourinhoyu Ali koç getirdiği için bir artı olabilir bu ona.
Bana da öyle geliyor. Sanki Ali koç seçilecekmiş gibi. Hayırlısı.
Ali koç seçildi. Hayırlısı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.