Uzun süredir uygun ve kaliteli oyuncu koltuğu ve bilgisayar masası arıyorum. Alibaba'da çok uygun fiyata çok güzel ürünler buldum. Bazılarında da minimum sipariş 1 adet. Sizce alışveriş yapmak mantıklı mı?
Link yok mu?
Hocam var ama asıl sormak istediğim bu ürünü alınır mı? Değil, alibabadan alışveriş yapılır mı, kargo ücretleri ne kadar tutar vs. hayatımda hiç alibabadan alışveriş yapmadım.
Hocam var ama asıl sormak istediğim bu ürünü alınır mı? Değil, alibabadan alışveriş yapılır mı, kargo ücretleri ne kadar tutar vs. hayatımda hiç alibabadan alışveriş yapmadım.
Haklısın hocam ama alibabanın avantajı toptan satış platformu olduğu için ürünler uyguna geliyor.Kargo ücreti nereden geldiğine göre değişir, Çin'den geliyorsa en az 200 TL gibi geldi.
Alışveriş yapana sormak lazım ben olsam yapmam, Amazon'dan yaparım.
Haklısın hocam ama alibabanın avantajı toptan satış platformu olduğu için ürünler uyguna geliyor.
Hayır hocam fırsatım olmadı araştırmaya başlayacağım yarından itibaren. Bende aynı ölçülerde düşünüyorum.@khalannz7 aldınız mı hocam? Masa almayı düşüyorum bende 160x75 olarak.
Hayır hocam fırsatım olmadı araştırmaya başlayacağım yarından itibaren. Bende aynı ölçülerde düşünüyorum.
Tabii paylaşırım.Bende takipteyim. Araştırmalarınızı benimlede paylaşır mısıniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.