yemrem10
Kilopat
Kaç TL kargo ücreti ödedin?
@BÜNYAMİN7474 tam okumadın galiba, orada Express kargo yazıyor yani 1 ayda falan gelmez. Maksimum 15 günde kapında olur @tuğrahan sezer. Ayrıca Express kargo ile geldiği için gümrüğe takılmama ihtimali yok.
67 TL'ye express kargo olma ihtimali yok, express kargo fiyatları yüksek olur genelde.Yaklaşık 67.43 TL...
Takılmama ihtimali yok, yani kesin takılır express olduğu için.Takılma mı takılmama mı ihtimali yok? Ayrıca her halükarda o kadar kargo parasını ödeyecek miyim? Alacağım şeyden fazla kargo parası ödüyorum maşallah.![]()
Bende express kargo ile 1 ayda gelme hitimali yok diyorum. Express kargonun amacı herhangi bir ürünü alıcıya mümkün olan en hızlı şekilde iletmektir.Ve bu 1 sene önceydi simdi 2 katını isterler kargo parası.
67 TL'ye Express kargo olma ihtimali yok, Express kargo fiyatları yüksek olur genelde.
Takılmama ihtimali yok, yani kesin takılır Express olduğu için.
Gümrüğe takılma olayını yanlış anladınız, ürün gümrüğe girer gümrük memuru express kargo olduğu için yüksek ihtimalle kutusunu açar, ürünün fiyatına bakar ona göre bir vergi keser.Yani o kadar para versem bile gıcık bir gümrükçüye denk gelirsem alamam bile öyle mi? Aman ne kadar güzel. Gerçekten şu alibaba ve diğer One benzer şirketlere uyuz oluyorum. Adamlarda yok yok ama bir şey alacağın zaman kafanda sadece soru işareti oluyor. Başka bir yerden alayım desen bunu başka yerde de yok. Yani bunu istiyorsam bu kumarı oynayacağımki cebimden 500TL gene gitmiş olacak.![]()
Haa yani geri gönderme veya benim elime ulaşmama gibi bir durum yok. Peki bu kargo fiyatını satıcı ile konuşsam bir netice alabilir miyim sizce. Allah bilir bir de buna ne kadar vergi çıkar.Gümrüğe takılma olayını yanlış anladınız, ürün gümrüğe girer gümrük memuru express kargo olduğu için yüksek ihtimalle kutusunu açar, ürünün fiyatına bakar ona göre bir vergi keser.
Kargto fiyatını satıcı değil kargo firması belirliyor. Çıkacak vergiyi aşağıdan hesaplayabilirsiniz.Haa yani geri gönderme veya benim elime ulaşmama gibi bir durum yok. Peki bu kargo fiyatını satıcı ile konuşsam bir netice alabilir miyim sizce. Allah bilir bir de buna ne kadar vergi çıkar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.