- Makaleler
- 1
10 dakika önce bir alıcı ekran kartımın IMEI numarasını istedi. Kartın garantisini sorgulayacakmış. Vermemde bir sıkıntı var mıdır? Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Peki hocam teşekkür ederim. Telefonlarda IMEI kopyalama tarzı bir şey varmış. O yüzden biraz çekindim.Yok hocam bir şey yapamaz. En fazla markanın promosyonlarından faydalanmaya çalışabilir ama ürün ona da tabi değilse bir şey olmaz. Ayrıca markalar da zaten bir sürü foto falan da istiyo seri numarası içeren.
Peki hocam teşekkür ederim. Telefonlarda IMEI kopyalama tarzı bir şey varmış. O yüzden biraz çekindim.
Garanti kağıdı çıkmadı hocam. QP'ye sorduğumda bu durumun normal olduğunu, faturanın yettiğini söylediler.Bence faturayı vermeyin. Garanti belgesi varsa yeter zaten. Ekstradan sadece TC kimlik no ile bir şey yapabiliceğini sanmıyorum.
Garanti kağıdı çıkmadı hocam. Qp'ye sorduğumda bu durumun normal olduğunu, faturanın yettiğini söylediler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.