3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 31 Mayıs 2021 #11 SHER-LOCKED dedi: Hocam oyun Harran Şanlıurfa'da geçiyor. Genişletmek için tıkla... Adanalı acı biberim sağolsun söyledi .
SHER-LOCKED dedi: Hocam oyun Harran Şanlıurfa'da geçiyor. Genişletmek için tıkla... Adanalı acı biberim sağolsun söyledi .
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.181 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #12 körbiginar dedi: Dying Light çok güzel bir oyun. 30-40 saat gömersin benim 80 saatim var. Alien beleş verilmişti aslında alamadınız mı? Genişletmek için tıkla... Sanırım PS kullanıcısı. PSN'de olan oyun önerileri istiyor onlar iyi değilse.
körbiginar dedi: Dying Light çok güzel bir oyun. 30-40 saat gömersin benim 80 saatim var. Alien beleş verilmişti aslında alamadınız mı? Genişletmek için tıkla... Sanırım PS kullanıcısı. PSN'de olan oyun önerileri istiyor onlar iyi değilse.
ErenTMZ Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 484 Çözümler 1 Yer iştanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #14 yuusha28 dedi: Alien ısolation @ıdenizl arkadaşımızın dediği gibi neredeyse bir kaçma oyunu Dying Light almanızı tavsiye ederim hem hikayeli hem zombili gerilimli hem de the following DLC'sini de alırsanız mükemmel vakit geçirirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fallowing dlc'de ne içeriyor hocam, internetten baktım tam anlayamadım?
yuusha28 dedi: Alien ısolation @ıdenizl arkadaşımızın dediği gibi neredeyse bir kaçma oyunu Dying Light almanızı tavsiye ederim hem hikayeli hem zombili gerilimli hem de the following DLC'sini de alırsanız mükemmel vakit geçirirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fallowing dlc'de ne içeriyor hocam, internetten baktım tam anlayamadım?
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 31 Mayıs 2021 #15 ErenTMZ dedi: Fallowing dlc'de ne içeriyor hocam, internetten baktım tam anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Sanırım Cadılar Bayramı DLC olarak geçiyor.
ErenTMZ dedi: Fallowing dlc'de ne içeriyor hocam, internetten baktım tam anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Sanırım Cadılar Bayramı DLC olarak geçiyor.
tonbaligi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.466 Çözümler 5 Yer Istanbul 31 Mayıs 2021 #16 Dying Light.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.181 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #17 ErenTMZ dedi: Fallowing dlc'de ne içeriyor hocam, internetten baktım tam anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Yeni harita, silahlar, araba gibi. Kendi hikayesi de var.
ErenTMZ dedi: Fallowing dlc'de ne içeriyor hocam, internetten baktım tam anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Yeni harita, silahlar, araba gibi. Kendi hikayesi de var.
XboxUser Decipat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.032 Çözümler 8 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #18 Alien Isolation'ı Epic Games ücretsiz vermişti ve Game Pass'te var. Dying Light Enchanced Edition da 30 TL. Bence Dying Light çok daha iyi.
Alien Isolation'ı Epic Games ücretsiz vermişti ve Game Pass'te var. Dying Light Enchanced Edition da 30 TL. Bence Dying Light çok daha iyi.
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 31 Mayıs 2021 #19 XboxUser dedi: Alien Isolation'ı Epic Games ücretsiz vermişti ve Game Pass'te var. Dying Light Enchanced Edition da 30 TL. Bence Dying Light çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Steam bir aralar ücretsiz yapmıştı.
XboxUser dedi: Alien Isolation'ı Epic Games ücretsiz vermişti ve Game Pass'te var. Dying Light Enchanced Edition da 30 TL. Bence Dying Light çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Steam bir aralar ücretsiz yapmıştı.
XboxUser Decipat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.032 Çözümler 8 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #20 377660 dedi: Steam bir aralar ücretsiz yapmıştı. Genişletmek için tıkla... O sadece 3 günlüğüne hesabınızda duruyor sonra gidiyordu.
377660 dedi: Steam bir aralar ücretsiz yapmıştı. Genişletmek için tıkla... O sadece 3 günlüğüne hesabınızda duruyor sonra gidiyordu.