Adanalı acı biberim sağolsun söylediHocam oyun Harran Şanlıurfa'da geçiyor.
Adanalı acı biberim sağolsun söylediHocam oyun Harran Şanlıurfa'da geçiyor.
Sanırım PS kullanıcısı. PSN'de olan oyun önerileri istiyor onlar iyi değilse.Dying Light çok güzel bir oyun. 30-40 saat gömersin benim 80 saatim var. Alien beleş verilmişti aslında alamadınız mı?
Fallowing dlc'de ne içeriyor hocam, internetten baktım tam anlayamadım?Alien ısolation @ıdenizl arkadaşımızın dediği gibi neredeyse bir kaçma oyunu Dying Light almanızı tavsiye ederim hem hikayeli hem zombili gerilimli hem de the following DLC'sini de alırsanız mükemmel vakit geçirirsiniz.
Sanırım Cadılar Bayramı DLC olarak geçiyor.Fallowing dlc'de ne içeriyor hocam, internetten baktım tam anlayamadım?
Yeni harita, silahlar, araba gibi. Kendi hikayesi de var.Fallowing dlc'de ne içeriyor hocam, internetten baktım tam anlayamadım?
Steam bir aralar ücretsiz yapmıştı.Alien Isolation'ı Epic Games ücretsiz vermişti ve Game Pass'te var. Dying Light Enchanced Edition da 30 TL. Bence Dying Light çok daha iyi.
O sadece 3 günlüğüne hesabınızda duruyor sonra gidiyordu.Steam bir aralar ücretsiz yapmıştı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.