İyi günler kolay gelsin herkese. Geçenlerde termal macun yenileme yaptım takribi 5 gün evvel. Bu yenileme işlemini yapana kadar CPU sıcaklığında herhangi bir sorun yoktu lakin yenilemeden sonra CPU sıcaklığında aşırı dalgalanmalar oluyor. Bir kaç konuya baktım yanlış sürülmüş olabilir diye tekrar açtım macunu silip tekrar yeniledim yine değişen bir durum olmadı. Yük altında GPU 60-70 derece arası iken CPU çıldırıyor 95 dereceleri görüyor. Boşta dahi CPU 85 90 dereceleri görüyor. Bunun sorunu ne olabilir. Ekran resminde sistem boştayken sıcaklık değerlerini veriyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. CPU ve GPU fanı çok iyi çalışıyor BIOS A10 son sürüme güncellenmiş. Tüm driverların hepsi güncel.
Not: Daha önce oyunlarda yük altında klavyenin üstü sıcak olurdu ama göstergelerde 70 derece sıcaklık gözüküyordu en fazla. Şu anda klavyenin üstü sıcak değil aksine soğuk ama göstergeler 85 derece.
Not: Daha önce oyunlarda yük altında klavyenin üstü sıcak olurdu ama göstergelerde 70 derece sıcaklık gözüküyordu en fazla. Şu anda klavyenin üstü sıcak değil aksine soğuk ama göstergeler 85 derece.
Son düzenleyen: Moderatör: