Alienware 17-R2 versus Msi gt72 Dominator Pro

Hparlar

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba. Yurt dışından gaming diz üstü bilgisayar alacağım. Fakat bu 2 laptop arasında kaldım. Ekran kartından tutun herşeyi aynı fiyat olarakta aynı. Yalnız Msi ' ın işlemcisi intel core i7 5700HQ alienware inki ise Intel Core i7-4710HQ . Sizce hangisini tercih etmeliyim? Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ve neden ? Şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında iki işlemci denk gibi. Temel saat hızında ve entegre grafik kartında farklılık var. Birbirine çok yakın ürünler. (İşlemci, Grafik kartı olarak bakıldığında)

Ancak Alienware tasarım olarak daha iyi. Daha iyi soğutma. Ve ayrıca Dell firması bünyesinde destek alıyor. Dell servis konusunda gayet iyi.

Fiyat olarak Alienware daha pahalı olacaktır. MSI fiyatı yüzünden tercih edilebilir. Ama fiyat önemli değil ise Alienware daha iyi bir tercih olacaktır.

Şimdiden hayırlı olsun.

Not: Zeybekci'den elektronik ürünlere zam sinyali - Hürriyet Ekonomi

Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Alienware gerçekten tasarım olarak beni cezbediyor. Fakat 2 modelinde fiyatı aynı 2000 dolar. Aklımda işlemci olarak soru işareti kalmıştı cevabınız için teşekkür ederim. Fakat burda laptop bozulsa alienware'i götürdüğüm dell servisi tamir edebilir mi ?

Yasa henüz geçmedi. Gümrükte sorun olmaz dersem yanılabilirim. Çok farklı ürünler geçirdim/geçirdik gümrükten. Öyle saçma şeylerden sorun çıkarıyorlar ki.. Burada baz alacağın şey. Aldığın ürünün emsali ülkede var mı? Yani senin getirdiğin ürüne emsal gösterebiliyor musun? Eğer emsali varsa gümrükten geçer. (Uzun sürebilir) .

Antrepo, KDV, Gümrük vergisi, Evraklar falan.. Biraz masraf olabiliyor. Bilgilendirmek isterim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı