Alienware 17 R4 hala kullanılmalı mı?

hasuna

Hectopat
Merhabalar. Alienware 17 R4 (2016) laptopa sahibim. Sistem özelliklerini aşağıya bırakıyorum:
-i7 6700HQ
-GTX 1070 8 GB
-1x16 GB Corsair 2666MHz RAM (aynı RAM'den sipariş ettim Dual channel performansını kontrol edeceğim birkaç güne)
-512 GB M.2 SSD
-1080p IPS ekran 100Hz OC.
Sorum şu. Ben bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim ve bu yıl 4. sınıfım. Bizim bölümde 4. sınıfta bitirme projesi vs yüzünden hocalar derslere gelmeyin diyor. Normalde gayet güzel bir masaüstüne sahibim ama bazı planlar yüzünden onu satmam gerekecek. Sizce bu laptopu piyasasından satıp ek masrafa girip 3060'lı bir laptop almak mantıklı mı? Laptoptan tek şikayetim çok ağır olması ama artık okula gitmeme gerek kalmayacağı için gereksiz bir masraf mı olur diye de düşünmüyor değilim. Ayrıca yaşına göre gayet güçlü bir laptop. Düşüncelerinizi duymak isterim.

Mantıklı hareket olabilir çünkü mezuniyetten sonra da lazım olacak ve günümüz cihazları o cihazdan kat kat daha performanslı ve mobilite seviyeleri takdir edeceksiniz ki daha yüksek.

Mantıklı hareket olabilir çünkü mezuniyetten sonra da lazım olacak ve günümüz cihazları o cihazdan kat kat daha performanslı ve mobilite seviyeleri takdir edeceksiniz ki daha yüksek.

Bakalım hocam. RAM geldikten sonra performanstan memnun kalmazsam büyük ihtimalle satacağım cihazı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı