Öncelikle selamlar, uzun zamandır 360Hz monitör arıyorum ve hiçbiri stokta yok. Olanlar da 8-10 bin lira civarlarında fiyat etiketine sahip. Sizce bu monitör bu fiyata alınır mı?
Alınır alınmasına da hocam neden bu fiyata 1080p monitör alıyorsunuz 4k 144hz monitör bile alabilirsiniz bu fiyata. 1080P 240hz dahi alabilirsiniz 2-3k₺ye . Yani 360hz çok mu gerekli diye affınıza sığınarak sormak da istiyorum
Öncelikle selamlar, uzun zamandır 360Hz monitör arıyorum ve hiçbiri stokta yok. Olanlar da 8-10 bin lira civarlarında fiyat etiketine sahip. Sizce bu monitör bu fiyata alınır mı?
LG 27GN950-B 27" 1ms 4K G-Sync FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Gigabyte Aorus FI27Q-X 27" 0.3ms QHD Pivot Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Asus ROG SWIFT PG279QE 27" 4ms WQHD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Üst düzey kaliteli bir model ama 7K verip 1080p monitöre bakmazdım. 360Hz sizin için çok önemliyse alınır. 4K 144Hz veya 2K 240Hz bence daha mantıklı.
Düzeltme: ASUS 4ms'miş fark etmedim.
Var, değerleri bilinmeyen bir ürün sadece 360Hz olduğu için öneriyorsun gram bilgin yoksa yorum yapmayıp binlerce liraların boşa kullanılmamasını engelleyebilirsin.
Hocam yanlış anlamayın ama neden 360Hz? Çoğu iyi oyuncu bile 240 Hz de oynarken 360 Hz gereksiz çünkü farkı göremezsiniz bile. 4K 144Hz ya da 2K 240 Hz monitör alın bence o fiyata. Ha illa alcam diyorsanız alınır.