Selam,
Bende 2021 yazında aldım 7bin TL'ye itopya dan aldım, 3 hafta sonra dolar 8TL bandını geçince 14bin TL olarak gördüm fiyatını, tabi stoklarla daalakalı, eridikçe fiyat artıyor...
Genel olarak memnunum, çok param olsa iki tane daha alır, 3'lü G-SYNC neymiş ona bakardım.
Benim alma sebebim, bende ki 980 Ti ekran kartında G-SYNC neymiş görebilmek(mining yüzünden yeni GPU'ya yükseltmeyi düşünemiyorum bile.) Ayrıca, 1440P'ye sürüklenip, 980 Ti'nin yetersizliğinden şikayet etmemek ve 3 ekranlı masada ortaya sağ soldakinden daha büyük monitor koymamak için bunu seçtim.
G-Sync güzel kesinlikle, 40-60 framerate arası çok faydalı oluyor,
Gsyc compatible monitor ile karşılaştırdım ve, G-Sync Compatible'lar da da akıcılık konusunda iyi, bundaki panel, renkleri ve tazeleme açısından daha iyi görünmekte (kıyasladığım G-Sync compatible a göre.)
Onun dışında, Monitor'ü alacaklara tavsiye, VESA Mount için vidaları sökerken dikkat etsinler, ben içine siyah vidalardan bir tanesini düşürdüm! Ya geri gönderecektim ya da, hayatımda ilk defa yapmış olacağım bir şey yapıp, aldığım bir ürünü aldığım gün garantisini uçurmuş şekilde açıp vidayı çıkartacaktım.
Vidayı bulamadım ama monitor çalışıyor
Neyse, monitor bütün günbaktığımız bir şey, iyi alın, yıllarca kullanın.