ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
www.itopya.com
Arkadaşlar gördüğünüz monitörü almayı istiyorum. Sizce alınır mı? FPS oyunları daha çok oynuyorum ama ara sıra hikaye oyunları da oynuyorum. Sizce nasıl? Alınır mı?
Ayaklarının geniş olması benim için pek sorun olmaz aklıma takılan gerçekten alıncak bir monitör mü ya da bu fiyata daha iyi alabilceğim başka monitör var mı?
Şuanki tam piyasayı bilmiyorum ama 240Hz almayın, 2K 144hz alın daha memnun olursunuz.
Not: Bunu ağırlıklı CSGO ve VALORANT oynayıp 240hz alan biri söylüyor, 144hz ile arasında çok ufak fark var, o fiyat farkına değmez kesinlikle tabi e-sporcu değilseniz.
Şuanki tam piyasayı bilmiyorum ama 240Hz almayın, 2K 144hz alın daha memnun olursunuz.
Not: Bunu ağırlıklı CSGO ve VALORANT oynayıp 240hz alan biri söylüyor, 144hz ile arasında çok ufak fark var, o fiyat farkına değmez kesinlikle tabi e-sporcu değilseniz.
Dostum 27 benim için çok büyük. Dediğim ürünün özellikleri olsun incelemeleri olsun alanlar olsun çok beğendikleri için merak ettim sizce değmez mi alınmaya?
Dostum 27 benim için çok büyük. Dediğim ürünün özellikleri olsun incelemeleri olsun alanlar olsun çok beğendikleri için merak ettim sizce değmez mi alınmaya?
Alienware için o para değmez, güzel ürün fakat 8k para verilmez onun yerine 2K almanı öneririm, zamanında banada böyle diyorlardı, zaten FPS oyuncusuyum diye tınlamayıp 240Hz aldım ve pişman oldum çünkü neredeyse fark yok, dediğim gibi e-sporcu değilsen veya olmayacaksan bence alınmamalı onun yerine başka monitör bakabiliriz.(sizin attığınız monitör kötü demiyorum.)
AOC 24G2ZU 23.8" 240Hz 0.5ms HDMI DP Freesync Premium G-Sync Pivot FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G2ZU ITOPYA'da
www.itopya.com
Bende bu monitörü kullanıyorum, gayet memnunum daha üzecek birşey yaşamadık, renkleri falan çok iyi fakat gözüm daha yüksek çözünürlükler aramıyor değil.