Alienware için o para değmez, güzel ürün fakat 8k para verilmez onun yerine 2K almanı öneririm, zamanında banada böyle diyorlardı, zaten FPS oyuncusuyum diye tınlamayıp 240Hz aldım ve pişman oldum çünkü neredeyse fark yok, dediğim gibi e-sporcu değilsen veya olmayacaksan bence alınmamalı onun yerine başka monitör bakabiliriz.(sizin attığınız monitör kötü demiyorum.)
Hocam biraz bakındım ama genel olarak 2K monitörler 27" altına düşmüyor, belki bir konu açmayı denersiniz bilen arkadaş çıkar, burda seçim size kalmış, isterseniz 240hz 24" alabilirsiniz ya da 2K 27".
Hocam biraz bakındım ama genel olarak 2K monitörler 27" altına düşmüyor, belki bir konu açmayı denersiniz bilen arkadaş çıkar, burda seçim size kalmış, isterseniz 240hz 24" alabilirsiniz ya da 2K 27".
Merhaba kardeşim AW2521HFa modelini kullanmaktayım şu yazılan her şeyi okudum ve gerçekten bu monitörü hiçbiri kullanmamış gibi duruyor sana şu kadar söyleyeyim iyi ki almışım diyebileceğin bir cihaz olacaktır deneyimlerim sonucunda bu kanaate vardım ve 240Hz farkı gerçekten hissediliyor alabilirsin gönlün rahat olsun.
Cooler Master 27" GM27-FQS 1ms 165hz HDMI,DisplayPort G-Sync-FreeSync 2K Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Sistem 2K için uygunsa o paraya bu monitör tercih edilir.
Merhaba kardeşim AW2521HFa modelini kullanmaktayım şu yazılan her şeyi okudum ve gerçekten bu monitörü hiçbiri kullanmamış gibi duruyor sana şu kadar söyleyeyim iyi ki almışım diyebileceğin bir cihaz olacaktır deneyimlerim sonucunda bu kanaate vardım ve 240Hz farkı gerçekten hissediliyor alabilirsin gönlün rahat olsun.