Alienware 24.5" AW2523HF vs ASUS 23,8" ROG STRIX XG249CM

Dostum selam,

Bende aynı ikilemdeyim sen 1 aydan fazladır kullanıyorsun memnun musun? Pişman olduğun bir nokta var mı?
Merhaba,
Dediğin gibi yaklaşık 1 aydır kullanıyorum daha öncesinde sadece 15.6 laptop ekranından geçmiş biri olarak şifa gibi geldi diyebilirim. İçinden HDMI+ DP to DP+ MDP to DP kablosu dahil her şey çıkmakta. Benim laptop 1.2 MDP sahip 1.2 ile 360hz desteklemekte.
Monitöre gelecek olursam da ilk aldığımda testlerini sağlamıştım belirttiğim gibi her hangi bir ghosting, ölü piksele rastlamadım. Kısacası her anlamda memnunum monitörden her ihtiyacımı karşılıyor, 360hz akıcılığını masaüstünde bile hissedebiliyoruz.

Yani bende sipariş verdim beklemedeyim şuan da 360 hz çalıştırıldığında kulağını monitöre yaklaştırdığında bobin sesi aldığını söyleyen bi arkadaşımız vardı.
O sebeple endişe duymaya başladım bende yaşar mıyım diye.
165 hz monitörden geçiyorum umarım farkı hissederim.

Yani bende sipariş verdim beklemedeyim şuan da 360 hz çalıştırıldığında kulağını monitöre yaklaştırdığında bobin sesi aldığını söyleyen bi arkadaşımız vardı.
O sebeple endişe duymaya başladım bende yaşar mıyım diye.
165 hz monitörden geçiyorum umarım farkı hissederim.
Hocam geldi mi ürün, bobin sesi var mı? Ben de sipariş vermeyi düşünüyorum.

Bende sipariş geçeceğim eğer elinde olan birisi varsa renk kalitesini göstermek amacıyla fotoğraf atabilir mi benim için 2 önemli nokta Hz ve renk değerleri.

tışmam bile. Asus'u tokatlıyor ç
Merhaba Arkadaşlar, iki monitör arasında kaldım hangisini tercih etmemi öneririsiniz?. 360HZ için 9k vermeye değer mi almışken ileriye dönük almayı düşünüyorum.

Ek olarak ikisinden birini kullanan varsa yorum yaparsa çok sevinirim.

Asus
Alienware

@550519 @Saint Lucia hocam formu biraz gezdiğim de herkes sizden destek beklemiş, eğer müsaitseniz bir göz atabilir misiniz?
kesinlikle alienware iki monitoru yan yana kullanma sansim oldu ve asusa kiyasla cok akici

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı