SUSAMLI ÇUBUK
Hectopat
- Makaleler
- 1
Bu klavye hakkında yorumlarınızı bekliyorum, şekli hoşuma gitti ama fiyatına değer mi?
Alienware adeta bir Jaguar gibidir. Parasi olan kullanır, fiyatını önemsemez.Bu klavye hakkında yorumlarınızı bekliyorum, şekli hoşuma gitti ama fiyatına değer mi?
Teşekkürler, klavyelerde switchler hakkında çok yorum görüyorum ve anlamıyorum. Switchleri Cherry Mx Red olarak gözüküyor, iyi mi oluyor?Alienware adeta bir Jaguar gibidir. Parasi olan kullanır, fiyatını önemsemez.
Teşekkürler, klavyelerde Switch'ler hakkında çok yorum görüyorum ve anlamıyorum. Switch'leri Cherry MX red olarak gözüküyor, iyi mi oluyor?
Edit: Biraz forumu kurcaladim, sanirim tam bana uygun Switch bunlar diyebilirim. Hızlı ve red Switch'ler sessizmis. Tekrardan teşekkürler.
Rica ederim, güzel tercih. Memnun kalacağınızdan şüpheniz olmasın.
Teşekkürler... Ürün şuan dağıtımda, ben pek nazik kullanmam ama bakalım neler olacakHocam belki geç kaldım lakin AW768 klavyemin bozulmasıyla Dell tarafından ücretsiz tarafıma gönderilen bir klavyedir. Tuşların Switch kısmına giren kısımları aşırı narin. Sanırım 7 aydır kullanıyorum, 5-6 tuşum maalesef kırıldı (kronik sorunu anladığım kadarıyla). Ama Dell servisi cidden ilgili ve yardımcı oluyorlar. Benim garantimi ilk klavyeden bu yana saydıkları için bir yardım alamadım ama birçok kişiye tamamen yeni klavye göndermişler. Bu sorunu saymazsak cidden kaliteli ve yazması, kullanması çok zevkli bir klavye. Switch'ler Low profile haberiniz olsun. Başta biraz alışma süresi istiyor fakat alışınca diğer klavyelerden farkını anlıyorsunuz.
Teşekkürler... Ürün şu an dağıtımda, ben pek nazik kullanmam ama bakalım neler olacak
@ahmoid ayrıca TR servisinin ilgili olması güzel haber oldu. Çünkü Amazon üzerinden başka lokasyonlara bakinca servisi kotulemisler![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.