Alienware 510K klavye alınır mı?

Alienware adeta bir Jaguar gibidir. Parasi olan kullanır, fiyatını önemsemez.
Teşekkürler, klavyelerde switchler hakkında çok yorum görüyorum ve anlamıyorum. Switchleri Cherry Mx Red olarak gözüküyor, iyi mi oluyor?

Edit: Biraz forumu kurcaladim, sanirim tam bana uygun switch bunlar diyebilirim. Hızlı ve Red switchler sessizmis. Tekrardan teşekkürler.

Son düzenleme:
Teşekkürler, klavyelerde Switch'ler hakkında çok yorum görüyorum ve anlamıyorum. Switch'leri Cherry MX red olarak gözüküyor, iyi mi oluyor?

Edit: Biraz forumu kurcaladim, sanirim tam bana uygun Switch bunlar diyebilirim. Hızlı ve red Switch'ler sessizmis. Tekrardan teşekkürler.

Cherry MX en iyisidir. Alienware Dell'in amiral gemisidir. Malzeme kalitesini kötü kullanma riskine giremezler, tıpkı ROG STRIX gibi. Hatta bana kalırsa ROG'dan bile iyidir.

Cherry MX en iyisidir. Alienware Dell'in amiral gemisidir. Malzeme kalitesini kötü kullanma riskine giremezler, tıpkı ROG STRIX gibi. Hatta bana kalırsa ROG'dan bile iyidir.
Teşekkürler, arkadaşı kaptim :)

Screenshot_2023-04-03-12-18-52-662_com.pozitron.hepsiburada.jpg

Son düzenleme:
Hocam belki geç kaldım lakin AW768 klavyemin bozulmasıyla Dell tarafından ücretsiz tarafıma gönderilen bir klavyedir. Tuşların Switch kısmına giren kısımları aşırı narin. Sanırım 7 aydır kullanıyorum, 5-6 tuşum maalesef kırıldı (kronik sorunu anladığım kadarıyla). Ama Dell servisi cidden ilgili ve yardımcı oluyorlar. Benim garantimi ilk klavyeden bu yana saydıkları için bir yardım alamadım ama birçok kişiye tamamen yeni klavye göndermişler. Bu sorunu saymazsak cidden kaliteli ve yazması, kullanması çok zevkli bir klavye. Switch'ler Low profile haberiniz olsun. Başta biraz alışma süresi istiyor fakat alışınca diğer klavyelerden farkını anlıyorsunuz.

Hocam belki geç kaldım lakin AW768 klavyemin bozulmasıyla Dell tarafından ücretsiz tarafıma gönderilen bir klavyedir. Tuşların Switch kısmına giren kısımları aşırı narin. Sanırım 7 aydır kullanıyorum, 5-6 tuşum maalesef kırıldı (kronik sorunu anladığım kadarıyla). Ama Dell servisi cidden ilgili ve yardımcı oluyorlar. Benim garantimi ilk klavyeden bu yana saydıkları için bir yardım alamadım ama birçok kişiye tamamen yeni klavye göndermişler. Bu sorunu saymazsak cidden kaliteli ve yazması, kullanması çok zevkli bir klavye. Switch'ler Low profile haberiniz olsun. Başta biraz alışma süresi istiyor fakat alışınca diğer klavyelerden farkını anlıyorsunuz.
Teşekkürler... Ürün şuan dağıtımda, ben pek nazik kullanmam ama bakalım neler olacak :D

@ahmoid Ayrıca TR servisinin ilgili olması güzel haber oldu. Çünkü Amazon üzerinden başka lokasyonlara bakinca servisi kotulemisler :D

Son düzenleme:
Teşekkürler... Ürün şu an dağıtımda, ben pek nazik kullanmam ama bakalım neler olacak :D

@ahmoid ayrıca TR servisinin ilgili olması güzel haber oldu. Çünkü Amazon üzerinden başka lokasyonlara bakinca servisi kotulemisler :D

Türkiye servis numarasını aradığınızda gayet yardımcı oluyorlar. AW768 klavyemin tuşları bozulduğunda birkaç fotoğrafını ve faturamı göndermiştim. Hiç sorgulamadan 1 haftada yurt dışından bu klavyeyi gönderdiler. Eğer ellerinde olsa klavyenin kendisi ile değiştireceklerdi. Bu konuda şüpheniz olmasın.

Saçma bir ceza yemiştim yazamadim. Enter tuşunun "Shift" ile ayni boylarda olmasi biraz işleri zorlaştırıyor ve sürekli yanlış basiyorum. Kullandıkça alışacağım, tekrar teşekkürler:D

IMG_20230408_185703.jpg

Edit: Programı Logitech kadar başarılı değil. Klavyeye, Macro ayarlarken sadece klavyeye izin veriyor ve mouse tiklamalarini kaydetmiyor. Bu biraz üzücü, duzeltmeleri lazim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı