Alienware klavye yazılımı

Game contorl Center yok burada normalde YouTube
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
adam bu şekilde indiriyor burada Game Center contorl yok bir de hangisi.

Tamam deniyorum şimdi o zaman bana bunu indir de link atma adam indirme şekline bak ne olarak anlatmış sen ise neyse tamam aynen. Dediğin indirdim çıkmadı öyle bir şey contol Center yok burada.

Tamam deniyorum şimdi o zaman bana bunu indir de link atma adam indirme şekline bak ne olarak anlatmış sen ise neyse tamam aynen. Dediğin indirdim çıkmadı öyle bir şey contol Center yok burada.
Videodaki adimlari takip ettiniz mi? Indirdiginiz program ve adamin kullandigi program ayni. FX kismina gireceksiniz siz cunku programin arayuzu degismis.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

FX kısmı yok yok şimdi yükledi bakıyorum. Kitaplık var karma var iki secenek uygulamada. Adamdaki menüyle bendeki farklı tarz olarak falan.

Çözdüm tamam diğer yazılımları da indirmem gerekyormuş tek bir yazılım olmuyor hepsini indirmek gerekiyor oradakilerin şimdi FX geldi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı