Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 15 Temmuz 2023 #1 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com 360Hz arayanlar düşünmeden alabilir.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com 360Hz arayanlar düşünmeden alabilir.
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.286 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #2 3 ay zam gelmez ise kesin alacağım.
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 15 Temmuz 2023 #3 Format at knk dedi: 3 ay zam gelmez ise kesin alacağım. Genişletmek için tıkla... Maalesef, 3 aya 20k ya bulamazsın bu monitörü.
Format at knk dedi: 3 ay zam gelmez ise kesin alacağım. Genişletmek için tıkla... Maalesef, 3 aya 20k ya bulamazsın bu monitörü.
Godsume Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Kasım 2014 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 2 15 Temmuz 2023 #4 Güzel fiyat, bunun yanına 2. ekran olarak ne alınır?
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 15 Temmuz 2023 #5 Godsume dedi: Güzel fiyat, bunun yanına 2. ekran olarak ne alınır? Genişletmek için tıkla... Bütçeye göre değişir. Ayağının Dell gibi olması, ips olması ve pivot desteğinin olması iyi olur 2. Ekran için.
Godsume dedi: Güzel fiyat, bunun yanına 2. ekran olarak ne alınır? Genişletmek için tıkla... Bütçeye göre değişir. Ayağının Dell gibi olması, ips olması ve pivot desteğinin olması iyi olur 2. Ekran için.
A alihanakman6 Megapat Katılım 20 Aralık 2015 Mesajlar 328 16 Temmuz 2023 #6 Ne kadar gereği var acaba esporcu değilsek.
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 16 Temmuz 2023 #7 alihanakman6 dedi: Ne kadar gereği var acaba esporcu değilsek. Genişletmek için tıkla... 360Hz i kenara bıraktığımızda yine çok güzel bir model. Bu fiyata zaten en fazla QHD 165Hz alırsın. Yatırım için bile alınabileceğini düşünüyorum ben.
alihanakman6 dedi: Ne kadar gereği var acaba esporcu değilsek. Genişletmek için tıkla... 360Hz i kenara bıraktığımızda yine çok güzel bir model. Bu fiyata zaten en fazla QHD 165Hz alırsın. Yatırım için bile alınabileceğini düşünüyorum ben.
Lugia2231 Hectopat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 1.555 Çözümler 4 16 Temmuz 2023 #8 Lory7 dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com 360Hz arayanlar düşünmeden alabilir. Genişletmek için tıkla... Markanın efsaneliğini geçtim IPS ekran birde, fiyatta bana makul geldi. Profesyonel oyuncular için birebir. Lugia2231 dedi: Markanın efsaneliğini geçtim IPS ekran birde, fiyatta bana makul geldi. Profesyonel oyuncular için birebir. Genişletmek için tıkla... Bu modelin normalde 17K civarı olduğunu hatırlatmakta fayda var.
Lory7 dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com 360Hz arayanlar düşünmeden alabilir. Genişletmek için tıkla... Markanın efsaneliğini geçtim IPS ekran birde, fiyatta bana makul geldi. Profesyonel oyuncular için birebir. Lugia2231 dedi: Markanın efsaneliğini geçtim IPS ekran birde, fiyatta bana makul geldi. Profesyonel oyuncular için birebir. Genişletmek için tıkla... Bu modelin normalde 17K civarı olduğunu hatırlatmakta fayda var.
Ilyas D Decapat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #9 Eğer e sporcu olmak gibi bir hedefiniz yoksa çöp bir monitör. Bu fiyata QHD 165 Hz almak çok daha mantıklı bana göre.
Eğer e sporcu olmak gibi bir hedefiniz yoksa çöp bir monitör. Bu fiyata QHD 165 Hz almak çok daha mantıklı bana göre.
Kyrie Irving Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 2.481 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #10 Godsume dedi: Güzel fiyat, bunun yanına 2. ekran olarak ne alınır? Genişletmek için tıkla... Ultrawide ips panel bir şey al. Dik koyarsın.
Godsume dedi: Güzel fiyat, bunun yanına 2. ekran olarak ne alınır? Genişletmek için tıkla... Ultrawide ips panel bir şey al. Dik koyarsın.