Ilyas D
Decapat
Daha fazla
360Hz sadece oyunlarda işe yaramaz. Normal gezinirken bile o akıcılığı hissedebilirsin ki sen bu monitör için çöp ifadesini kullanıyorsun. 240Hz olsa bile alınır bu monitör.
Ve sadece e-sporcular değil oyun oynayan herkes 360Hz in faydasını görecektir, e-sporcular DyAc bulunan TN alıyor zaten.
Normal masaüstünde ve internette gezinirken tabii ki fark ediyor. Ben 360 Hz kullandım Valorant oyununda akıcılık gözle fark ediliyor fakat diğer oyunlarda 360 FPS alamıyorum mesela RDR2 de 100 FPS falan görüyorum bu yüzden bence çok gereksiz bu benim fikrim ben ona 12K para vereceğime 2K 165 Hz IPS alırım hem akıcılıktan ödün vermemiş olurum hem 2K özellikle hikaye oyunlarında çok güzel. Oyun oynayan herkes faydasını da görmüyor eğer sadece rekabetçi oyunlar oynuyorsanız bundan faydalanabiliyorsunuz normal hikaye oyunlarında neredeyse hiçbir bilgisayar 360 FPS vermiyor yani 360 Hz in tam veriminin faydalanamıyorsun sadece Valorant, LoL, CS oynayan adam buyursun alsın şahsen ben 2K monitörde oyun oynayınca 1080p monitöre aynı gözle bakamaz oldum.