Alienware AW2523HF 360Hz oyunlarda ekran git gel yapıyor

sahinhere

Decapat
Daha fazla  
Monitör
DELL ALİENWARE AW2523HF
Öncelikle selam elimde Alienware AW2523HF 360Hz monitör var. Yaklaşık 6-7 aydır kutusunda yatıyordu. Bir tanıdığımdan sıfır olarak aldım. Kutusunu kendim açtım, nedenini bilmediğim takdirde DP port üzerinden 360Hz şeklinde bağlı iken oyunlarda 2 saniyelik git gel yapıyor. Ne zaman yapacağı belli olmuyor, masaüstünde hiç yaşamadım, en sık Valorant da yapıyor, elimdeki HDMI kablosu ile 255Hz şeklinde bağlantı yaptığımda hiçbir sorun yaşamadım. Denediğim yöntemler: DP kablosu değişmek, ekran kartı değişmek çözünürlük değişmek, monitörün bağlı olduğu prizi değişmek. Nedense hala sorun devam ediyor. Ürünün garantisi mevcut. Sadece tanıdığımın hesabından alındı ürün. Sizce garantiye göndermeli miyim? Daha önce de birkaç forumda SteelSeries uygulamasından moments ayarından kaynaklandığı konuşulmuş, uygulama bende yüklü ama moments vs açık değil. Ona rağmen bu durumu yaşıyorum, sizce ne yapmam gerekli? Sistemim imzamda mevcut işletim sistemi Windows 11.

Son düzenleyen: Moderatör:
255Hz şeklinde bağlantı yaptığımda hiçbir sorun yaşamadım.

Durum şurada kendini biraz belli ediyor.
Düşük Hz'de yapmıyor ama yüksek Hz'de yapıyorsa monitör frekansı stabil tutamıyor ve git gel yapıyor. Panelsel sorunlar diyebiliriz.
Lakin %100 emin olmak lazım.
DP kablosu değiştim demişsin. Hangi kabloyu kullandın?
Bir de Windows 10 yüklü olan başka bir sistemde DP ile deneyiniz.
Her koşulda yapıyorsa Dell ile görüşün. Sorunu video alıp SS atın müşteri hizmetlerine.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı