Alienware AW2523HF cızırtı sesi

Makaleler
1
Dell Alienware AW2523HF monitörümden cızırtı sesi geliyor, forumda cevapsız 3-4 konu gördüm bu monitörün sorunu hakkında. Acaba bu sorun kablo değişmeyle çözülebilecek bir şey mi? Garanti ne der bilgi sahibi olanlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.

Dell Alienware AW2523HF monitörümden cızırtı sesi geliyor, forumda cevapsız 3-4 konu gördüm bu monitörün sorunu hakkında. Acaba bu sorun kablo değişmeyle çözülebilecek bir şey mi? Garanti ne der bilgi sahibi olanlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.
Coil Whine olabilir performansa etkisi yok.

Kablo bağlantısını kontrol et veya farklı kablo deneyin bir de monitörde hoparlör varsa, ses kaynağını kontrol et. Hoparlörler bozulmuş olabilir.
Elektriksel parazit de olabilir
Monitörün bağlı olduğu prizde çok fazla cihaz varsa, elektriksel parazit olabilir.

İşe yaramazsa, monitörünüzde donanımsal bir sorun olabilir. Servise yolla.

Kablo bağlantısını kontrol et veya farklı kablo deneyin bir de monitörde hoparlör varsa, ses kaynağını kontrol et. Hoparlörler bozulmuş olabilir.
Elektriksel parazit de olabilir
Monitörün bağlı olduğu prizde çok fazla cihaz varsa, elektriksel parazit olabilir.

İşe yaramazsa, monitörünüzde donanımsal bir sorun olabilir. Servise yolla.
Hoparlör yok. Prizde sadece kasa ve monitör takili. 360 Hz'den aşağıya doğru indirdikçe ses azalıyor. 60 Hz'de kayboluyor. Monitörün kablosunu kasaya, kasaninkini monitore taksam olur mu denemek adına?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı