Çözüldü Alienware AW2523HF güç kaynağı var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

codfanıyım

Decapat
Daha fazla  
Yeni bir monitör aldım fakat kutu açılım videoları izlediğimde monitörden güç kaynağı çıkmıyor sadece fiş çıkıyor. Fişi prize takıyor öbür ucunu da monitöre takıyor adam. Monitörün modeli Alienware AW2523HF.

Bana kablo kaynaklı gibi geldi. Yeni bir kablo ile deneyin.

Çözüm

MediaMarkt'a gidip bir güç kablosu alacağım, umarım kablodandır.

Reis çok teşekkür ederim hakkın ödenmez kablo paketinin üstünde made in China yazıyor ne beklersin ki. Yeni kablo almaya vaktim olmadıgı icin var olan bir güç kablosuyla denedim ve sorun kablodaymıs temas etmiyormuş yarın yeni bir güç kablosu alacagım yardımın icin tekrar teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Reis çok teşekkür ederim hakkın ödenmez kablo paketinin üstünde made in China yazıyor ne beklersin ki. Yeni kablo almaya vaktim olmadıgı icin var olan bir güç kablosuyla denedim ve sorun kablodaymıs temas etmiyormuş yarın yeni bir güç kablosu alacagım yardımın icin tekrar teşekkür ederim.

Kanka nasıl çözdün hangi marka kablo nereden aldın aynısı bana oldu yardımcı olur musun? Bir de ürğnü alalı 2 gün oldu iade edebiliyor muyum?

Kanka nasıl çözdün hangi marka kablo nereden aldın aynısı bana oldu yardımcı olur musun? Bir de ürğnü alalı 2 gün oldu iade edebiliyor muyum?

Kanka orijinal kablosu böyle cızırtı yaptı değil mi?

Kanka orijinal kablosu böyle cızırtı yaptı değil mi?

Reis sorun kabloda degilmiş, fark etmem çok geç oldu. Kabloya var gücünle bastırman lazımmış. Sokete tam oturmadıgı icin Ark yapıyormuş.

Reis sorun kabloda degilmiş, fark etmem çok geç oldu. Kabloya var gücünle bastırman lazımmış. Sokete tam oturmadıgı icin Ark yapıyormuş.

Kanka yeni kablo ne aldın?
Cünkü kendi kablosunun içindeki bakırlar zarar gördü gibi.

Reis bana bir hızlı iletişim kurabileceğim bir yol söylesene senle Discord, Instagram falan yardımına ihtiyacım var.

Reis kendi kablosunu bastırıyorum ilerleyor monitör kırılacak, başka kablo denedim giriyor o yardımcı ol lütfen.

Ark yapan kabloyla mı kullanıyorsun? Normal aldığın kablonun içi sarı mı?
Yardımcı ol lütfen.

Kanka yeni kablo ne aldın?
Cünkü kendi kablosunun içindeki bakırlar zarar gördü gibi.

Reis bana bir hızlı iletişim kurabileceğim bir yol söylesene senle Discord, Instagram falan yardımına ihtiyacım var.

Reis kendi kablosunu bastırıyorum ilerleyor monitör kırılacak, başka kablo denedim giriyor o yardımcı ol lütfen.

Ark yapan kabloyla mı kullanıyorsun? Normal aldığın kablonun içi sarı mı?
Yardımcı ol lütfen.
Orijinal kablosuyla kullanıyorum şu an ve bi sarılık yok

Kanka tamam da videoda da gördük o kablo cız cız yaptı ne kadar sağlıklı onu kullanman?
Ölü piksel yapar bence, benden demesi.

Yok reis öyle kullanmıyorum şu an zaten düzelttim tam oturmadığı için öyle cız sesi çıkıyor normal bir durum.

Yok reis öyle kullanmıyorum şu an zaten düzelttim tam oturmadığı için öyle cız sesi çıkıyor normal bir durum.

Ya kanka taktığın kablonun içine baksana simsiyah olmamış mı nasıl kullanıyosun onu?

Aga tamam da o kablo bir kere Ark yaptı. Şu an kullanman sağlıklı mı kablonun girişine baksana içi simsiyah olmamış mı?

Cız yapan kabloyu kullanıyorsan o kablo ölmüştür. Ölü piksel yapar.

Ya kanka taktığın kablonun içine baksana simsiyah olmamış mı nasıl kullanıyosun onu?

Aga tamam da o kablo bir kere Ark yaptı. Şu an kullanman sağlıklı mı kablonun girişine baksana içi simsiyah olmamış mı?

Cız yapan kabloyu kullanıyorsan o kablo ölmüştür. Ölü piksel yapar.

Yok reis içi simsiyah degil. Zaten benim şu an kullandıgım monitor kusurlu, degisim yapılacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı