Tüm overdrive modları ile ufo ghosting testi yapıl atabilir misiniz?Merhabalar, monitörümde 3 adet response time ayarı bulunmakta. Fast, Super Fast, Extreme, Bunlardan hangisini kullanmamı öneriyorsunuz? Biraz araştırma yaptım fakat response time ayarını arttırınca ghosting oluşuyor diyen var.
Sırasıyla Fast, super fast ve extremeTüm overdrive modları ile ufo ghosting testi yapıl atabilir misiniz?
Yaptığınız test normal ufo testi. Ufo ghosting testi yapacaksınız.Sırasıyla Fast, super fast ve extreme
Teşekkür ederim hocam, normalde super fast ayarında kullanıyordum yine de bir sormak istedim.Overdrive arrtıkça inverse ghosting (tersine ghosting) dediğimiz mevzu ortaya çıkıyor ve evet ghosting yapıyor. Fakat buna karşılık tepkime süresini azaltıyor fakat bence değmez çünkü o oluşan ghosting bence daha fazla dikkat dağınıklığı yapıyor. Fast ve Super Fast arasında kullanmanızı tavsiye ederim. Bende de Dell G2724D var ve Super Fast ayarından memnunum.
Pardon hocam yenisini gönderdimYaptığınız test normal ufo testi. Ufo ghosting testi yapacaksınız.
![]()
TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test
TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Testwww.testufo.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.