Alienware AW2523HF Response Time Ayarı Nasıl Olmalı?

metalsu

Kilopat
Monitör
AW2523HF
Merhabalar, monitörümde 3 adet response time ayarı bulunmakta. Fast, Super Fast, Extreme, Bunlardan hangisini kullanmamı öneriyorsunuz? Biraz araştırma yaptım fakat response time ayarını arttırınca ghosting oluşuyor diyen var.

Merhabalar, monitörümde 3 adet response time ayarı bulunmakta. Fast, Super Fast, Extreme, Bunlardan hangisini kullanmamı öneriyorsunuz? Biraz araştırma yaptım fakat response time ayarını arttırınca ghosting oluşuyor diyen var.
Tüm overdrive modları ile ufo ghosting testi yapıl atabilir misiniz?

Overdrive arrtıkça inverse ghosting (tersine ghosting) dediğimiz mevzu ortaya çıkıyor ve evet ghosting yapıyor. Fakat buna karşılık tepkime süresini azaltıyor fakat bence değmez çünkü o oluşan ghosting bence daha fazla dikkat dağınıklığı yapıyor. Fast ve Super Fast arasında kullanmanızı tavsiye ederim. Bende de Dell G2724D var ve Super Fast ayarından memnunum.

Dosya Ekleri

• IMG_8790.jpeg
    IMG_8790.jpeg
    208,1 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_8792.jpeg
    IMG_8792.jpeg
    207,4 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_8793.jpeg
    IMG_8793.jpeg
    195,1 KB · Görüntüleme: 42
Overdrive arrtıkça inverse ghosting (tersine ghosting) dediğimiz mevzu ortaya çıkıyor ve evet ghosting yapıyor. Fakat buna karşılık tepkime süresini azaltıyor fakat bence değmez çünkü o oluşan ghosting bence daha fazla dikkat dağınıklığı yapıyor. Fast ve Super Fast arasında kullanmanızı tavsiye ederim. Bende de Dell G2724D var ve Super Fast ayarından memnunum.
Teşekkür ederim hocam, normalde super fast ayarında kullanıyordum yine de bir sormak istedim.

Yaptığınız test normal ufo testi. Ufo ghosting testi yapacaksınız.
Pardon hocam yenisini gönderdim

Dosya Ekleri

• IMG_8802.jpeg
    IMG_8802.jpeg
    193,5 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_8803.jpeg
    IMG_8803.jpeg
    210,4 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_8804.jpeg
    IMG_8804.jpeg
    227 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme: