Alienware AW2523HF vs ASUS 24, 5" ROG STRIX XG259QNS

Bütçe
18000
Hocam ben ASUS'u tercih ederdim 2523hf için detaylı bir inceleme bulamadım ghosting falan durumu nasıl bilmiyorum bende monitör arayışındayım BenQ Zowie XL 2566k düşünüyorum ikinci el 25k falan bakabilirsiniz isterseniz bir.

Hocam ben ASUS'u tercih ederdim 2523hf için detaylı bir inceleme bulamadım ghosting falan durumu nasıl bilmiyorum bende monitör arayışındayım BenQ Zowie XL 2566k düşünüyorum ikinci el 25k falan bakabilirsiniz isterseniz bir.
o kadar bütçem yok hocam sağolun yinede

@kxy hocam bilginiz var mi bu konuda?

o kadar bütçem yok hocam sağolun yinede

@kxy hocam bilginiz var mi bu konuda?

27 inc uygubsa dual modlu monitor bakin bu butcede. Bu modeller fiyatlarini haketmiyor. @bluerr hocamın bildigi model vardir. 24 inc sartsa daha uyguna sahsen bunu alirim.

2k uygunsada 24 inc olarak bu model var.

27 inc uygubsa Dual modlu monitor bakin bu butcede. Bu modeller fiyatlarini hak etmiyor. @bluerr hocamın bildigi model vardir. 24 inc sartsa daha uyguna sahsen bunu alirim.

2K uygunsada 24 inc olarak bu model var.

27inç ve 2kya okeyim hocam Dual mod dediğiniz daha iyi olur benim için @bluerr hocamdan model bekliyeyim o zaman teşekkür ederim :)

27inç ve 2kya okeyim hocam Dual mod dediğiniz daha iyi olur benim için @bluerr hocamdan model bekliyeyim o zaman teşekkür ederim :)

4K 160Hz ve 1080P 320Hz monitorler var dual mode olarak. Bu modeller var ama hakim degilim pek.

4K 160Hz ve 1080p 320Hz monitorler var Dual mode olarak. Bu modeller var ama hakim degilim pek.

Hocam ekran kartım 9070XT işlemcim 9800x3D 4K kullanamam muhtemelen Dual modların 2K ve 1080p için olanları var mıdır?

BenQ almak mantıksız, sıfır 280hz oled var o paraya.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

4k lazımsa bu var:

BenQ almak mantıksız, 280Hz OLED var o paraya.

Atabilir misiniz hocam 280Hz OLED olanı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı