Alienware AW2723DF alınır mı?

Bütçe
15000

springtrap.166

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ekran kartı:amd radeon 7800xt işlemci:amd ryzen 5 7500f ram:g skill 32gb ddr5 6000mhz ssd:kingston renegade 1tb işlemci soğutucu:rampage octagon c60 anakart:gigabyte b650m s2h kasa/psu:vento vg20al 850watt
15k büçem var aklımda 3 model var.

Ben oyumu Alienware için kullanıyorum ikisine kıyasla en premium monitördür kendisi.
Hocam diğerlerine göre cidden daha iyi ancak fiyatıda pahalı f/p olarak iyi bir monitör mü?

Hocam diğerlerine göre cidden daha iyi ancak fiyatı da pahalı F/P olarak iyi bir monitör mü?

Dizi, film, YouTube, hikayeli ve rekabetçi karışık kullanacaksan G65B al. Tizen işletim sistemide var, TV olarak da kullanabilirsin. F/P olarak en başarılı bulduğum monitörlerden birisi. İlla ips lazımsa gs27qxa ve stand al. F/p olarak daha mantıklı olur. Yinede g65b almanı öneririm.

Asus ve Dell farkları için aşağıdaki testlere bakabilirsin. Görüntü kalitesi olarak kısa bilgilendirme yapayım. Renk gamutu ve kontrast olarak Asus daha iyi. Her ikiside 500cd parlaklık sunuyor. Tepki süresi ve ufo testleride aşağıda mevcut zaten, bakıp karşılaştırabilirsin.

Monitörü kötülemiyorum zaten, yanlış anlaşıldım biraz. Konuda çok iyi fiyat diye paylaşılmış ama, daha ucuza daha iyi monitörler var.
Renk gamutlarına bakarsanız sRGB ve Adobe ARGB kısmında ASUS daha iyi, DCI-P3 tarafında da %1 ile ASUS daha iyi çıkmış, yani aynı diyebiliriz bu kısım için.
Dell.

Eki Görüntüle 2492273

ASUS.

Eki Görüntüle 2492274

Kontrast oranında Dell 1000:1 çıkarken ASUS 1350:1-1400:1 çıkan bir model. Haliyle daha iyi siyah performansı sunacaktır.
800:1 vs 1200:1 kontrast oranı sunan iki IPS monitörün kıyaslaması.

Eki Görüntüle 2492280

1000:1 vs 1350:1-1400:1 çıkan modelde bunun kadar olmasa da daha iyi siyah performansı sunacaktır.
ASUS UFO testi:

Eki Görüntüle 2492286

Dell UFO ve tepki süresi testi:

Eki Görüntüle 2492287

ASUS tepki süresi testi.

Eki Görüntüle 2492288

ASUS kontrast testi.

Eki Görüntüle 2492290

Dell kontrast testi.

Eki Görüntüle 2492291

Gerekli açıklamayı şimdi yaptım, bakıp görebilirsiniz. Daha iyi hareket netliği, daha iyi kontrast, daha iyi tepki süresi, daha iyi sRGB ve Adobe RGB renk gamutu sunuyor ASUS. Ayrıca fiyatı daha ucuz. Arada ASUS ile 20Hz fark var sadece. Çok iyi fiyat demek için en azından ASUS'tan ucuz olması lazım.

Pivot ve yükseklik ayarı şart değilse Dell'den daha iyi kontrast oranı ve renk gamutu sunuyor Gigabyte. Hareket netliği ve tepki süresi yine benzer seviyede. Parlaklık olarak biraz daha düşük ama, fiyat farkını hesap ettiğimizde Dell yerine tercih edilebilir. Sırf parlaklık için 4K fazladan para vermem. Bana kalırsa F/P olan Gigabyte.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı