Alienware AW3225QF vs MSI Mpg 321URX vs Asus PG32UCDM

Seferdan

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, 4K monitör arayışımda incelemelere bakarak seçenekleri bu 3 monitöre indirdim. Bu konuda önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim. Çoğunlukla Pc oyun, Ps5, dizi ve film izleme amaçlı kullanacağım. Siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz? Monitörlerden ve ayarlarından pek anlamadığım için aldıktan sonra kalibrasyon konusunda en az yoracak olanda bir tercih konusu olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rekabetçi çok kasarak oynamıyorsanız ve bütçeniz de çok yoksa Gigabyte M28U önerebilirim. 4K da iyi bir tercih.

Aynı şekilde düşünüyorum, şu an da M28U kullanıyorum hem Creative Cloud uygulamalarıyla uğraşıyorum hem Xbox'a bağlı oyun oynuyorum hem de bilgisayarımda LoL-CS tarzı oyunlar oynuyorum şu ana kadar hiç üzmedi.

Rekabetçi çok kasarak oynamıyorsanız ve bütçeniz de çok yoksa Gigabyte M28U önerebilirim. 4K da iyi bir tercih.
Aynı şekilde düşünüyorum, şu an da M28U kullanıyorum hem Creative Cloud uygulamalarıyla uğraşıyorum hem Xbox'a bağlı oyun oynuyorum hem de bilgisayarımda LoL-CS tarzı oyunlar oynuyorum şu ana kadar hiç üzmedi.
Öncelike cevaplarınız için teşekkür ederim fakat oled bir monitör deneyimlemek istiyorum o yüzden başlıkta ki monitörleri belirtmiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı