Alienware AW3425DW vs Samsung Odessy LS32FG8

Bütçe
50000

harleyquin12

Hectopat
Monitör
Alienware AW3425DW Samsung Odessy LS32FG8
Merhaba arkadaşlar,

Mevcutta 32 inç 2K 165 Hz VA panel kullanmamaktayım.
Sistemimde RTX 4070 Ti 12 GB + 7800x3D işlemciye sahibim, normalde sistemi 2K için toplamıştım ancak artık OLED monitöre geçmek istiyorum.

Yakın bir zamanda ekran kartına yatırım yapmak istemiyorum çünkü yeterince vakit geçiremiyorum bilgisayarımda ancak vakit geçirirken de en iyi şekilde geçirmek isterim. OLED monitörlerde 2 monitor arasında çok kaldım.

Alienware AW3425DW 34 ultrawide 2. Nesil QD-OLED ve Samsung odessy G8 LS32FG8 12SUXUF 32 inç 4K 3. Nesil QD-OLED.

Monitorde oyun harici aslında çok film izliyorum bu yüzden ultrawide olmasını istiyorum ancak Alienware 2. Nesil QD-OLED olması beni düşündürüyor bir de 4K ile çok fark olur mu acaba? Bir de tabii sistemim 4K için yeterli değil şu an Battlefield 6'yi Ultra ayarlarda 120 FPS'ye sabitlediğim zaman çok stabil oynayabiliyorum 4K da anca Frame Gen açmam gerekecek.

Veya CES 2026'yi bekleyip 4. Nesil QD-OLED'leri beklemek mi mantıklı olur? Teşekkürler yorumlarınız için.

Merhaba arkadaşlar,

Mevcutta 32 inç 2K 165 Hz VA panel kullanmamaktayım.
Sistemimde RTX 4070 Ti 12 GB + 7800x3D işlemciye sahibim, normalde sistemi 2K için toplamıştım ancak artık OLED monitöre geçmek istiyorum.

Yakın bir zamanda ekran kartına yatırım yapmak istemiyorum çünkü yeterince vakit geçiremiyorum bilgisayarımda ancak vakit geçirirken de en iyi şekilde geçirmek isterim. OLED monitörlerde 2 monitor arasında çok kaldım.

Alienware AW3425DW 34 ultrawide 2. nesil qd-OLED ve Samsung odessy G8 LS32FG8 12suxuf 32 inç 4K 3. nesil qd-OLED.

Monitorde oyun harici aslında çok film izliyorum bu yüzden ultrawide olmasını istiyorum ancak Alienware 2. nesil qd-OLED olması beni düşündürüyor bir de 4K ile çok fark olur mu acaba? Bir de tabii sistemim 4K için yeterli değil şu an Battlefield 6'yi Ultra ayarlarda 120 FPS'ye sabitlediğim zaman çok stabil oynayabiliyorum 4K da anca Frame Gen açmam gerekecek.

Veya ces 2026'yi bekleyip 4. nesil qd-OLED'leri beklemek mi mantıklı olur? Teşekkürler yorumlarınız için.

4.nesil Woled'ler çıkmaya başlamışken, şu anda lansmanları beklemeniz en mantıklısı hocam. 4. nesil Woled'ler, qd-OLED'lerden hem daha parlak hem de daha uzun ömürlü. Bekleme imkânınız varsa beklemeniz en mantıklısı. En azından ocak ayında çıkacak lansmanları beklerseniz kendiniz daha rahat karar verirsiniz.

4.nesil Woled'ler çıkmaya başlamışken, şu anda lansmanları beklemeniz en mantıklısı hocam. 4. nesil Woled'ler, qd-OLED'lerden hem daha parlak hem de daha uzun ömürlü. Bekleme imkânınız varsa beklemeniz en mantıklısı. En azından ocak ayında çıkacak lansmanları beklerseniz kendiniz daha rahat karar verirsiniz.
Teşekkür ederim, sanırım en iyisi yeni lansmanları beklemek olacak. Tabi fiyatlar nasıl değişir ondan şüpheliyim çok büyük değişiklik olursa en yeni nesil Qd-Oled almak iyi olacak. Duyduğum kadarıyla 2. Nesil ile 3. Nesil arasında ciddi fark varmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı