Alienware AW988 nasıldır?

• Konuyu başlatan xmusx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 2.660
1 Aydır kullanıyorum.
Fiziksel olarak kafaya/kulaklara her hangi bir baskısı ağırlığı yok ağrı falan yapmıyor, parmak izi kalıyor üzerinde yalnız.
Çekim mesafesi dublex dairede en uzak mesafede çekiyor.
Açık arazide laptop ile test ettiğimde 40-45 metre (50 adım) civarı çekiyor, anlayacağın çekim sıkıntısı yaşamazsın.
Surround , ses , bass tam olarak güzel dengelenmiş abartı bir yanı yok cızırtı tıkırtı hiç bir sorun yok.
Tek sorunu driverı dell kendi sitesinde sunmasına rağmen setup dan sonra seni microsoft store a yönlendirip en güncelini oradan indirtmeye çalışıyor ve orada ki uygulaması arızalı damgalandığından indirilemiyor (ışık ekolayzr vb ayarlarını yapamazsın yani) bir aydır her gün microsoft store uygulamayı indireyim mi diye soruyor evet dememe her şeyi denememe feedback yollamama rağmen çözülmedi (ilgilendiklerini bile düşünmüyorum) .
Sonuç olarak 1-1,5k fiyatında alınabilecek en sağlam kulaklıktır.

Merhaba
Ben de yeni kullanmaya başladım fakat şöyle bir sorunum var; kulaklık wireless bağlantı yaptığımda ses en yüksek seviye de bile az geliyor. Jack bağlantılı yaptığımda ses normale dönüyor. Çözüm söyleyebilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı