Alienware m17x - MSI GT70 - Asus G750

escordes

Hectopat
Arkadaşlar bu 3 bilgisayar arasında kaldım. Alienware tasarımı gerçekten beni çok etkiledi, ama Türkiye kullanıcısı az olduğundan fazla bi bilgi alamadım. Msi tasarımı da gerçekten hoş Alienware gibi aydınlatma seçenekli klavyesi var. Asus ise kendi çizgilerinde sade bir görünüme sahip. Performans olarak alienware'da ssd yokken diğer ikisinde mevcut. Ekran kartları hepsinin GTX780M. Soğutma olarak sanırım alienware ve asus öne çıkıyor. Sizce hangisini seçmeliyim ve nedenlerini de yazarsanız çok sevinirim.

Arkadaşlar alienware için fiyat aldım sonunda. Ama ben gtx780m istediğim halde seçebileceğim tek uygun ekran kartın gtx770m olacağını söylediler. Ayrıca 16 gb ram yerine 8 gb olarak hesaplamışlar. Ve aksesuar da satın alamıyormuşum. Yani baya bir sınırlandırdılar. Buyrun;

7682incir9987332.jpg

tabi böyle olunca ben de vazgeçtim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teknik servis sıkıntısı yaşayacağını sanmıyorum. Çünkü getirebiliyorlarsa, demek ki servis desteği veriyorlar. 1yılda olsa verirler diye düşünüyorum. Eğer öyle bir şansın varsa hiç düşünme alienware al kardeşim.

Servis desteği veriyolar evet. Sadece üstünden komisyonu ne kadar alacaklar onu merak ediyorum. Site fiyatıyla verdikleri fiyat çok uçuk olursa zaten vazgeçerim. alienware.com dan konfigürasyon oluşturup kendilerine e-mail atmamı istediler, yolladım ve verecekleri fiyatı bekliyorum ona göre hareket edeceğim.

servis desteği veriyolar evet sadece üstünden komisyonu ne kadar alacaklar onu merak ediyorum. Site fiyatıyla verdikleri fiyat çok uçuk olursa zaten vazgeçerim. alienware.com dan konfigürasyon oluşturup kendilerine e-mail atmamı istediler, yolladım ve verecekleri fiyatı bekliyorum ona göre hareket edeceğim.
Kardeşim merakla bekliyorum fiyatı ona göre :D Son olarak konfigürasyon ettiğin bilgisayarı buraya da yükler misin, sitedeki fiyatını da görüş oluruz merak ettim?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı